dyczko0 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Chce sie spytac czy cos takiego to prawda bo nie chce mi sie pozniej naprawiac komputera, a znalazłem to na jakiejś grupie dyskusyjnej. ""Jak ustawić Quake 3 Arena pod Windows 2000, by nie "skakał", tylko chodził płynnie? W windowsie usun plik system.ini i win.ini a nastepnie robisz restart komputera, wchodzisz do biosu i wylaczasz funkcje ACPI i to wszystko... mi o ponad 30 klatek skoczylo"" Czy to napewno prawda, i czy w biosie od plyty glownej M754+(PCCHIPS) jest taka funckja ACPI. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hehe, no przeciez jaja sobie robią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Chce sie spytac czy cos takiego to prawda bo nie chce mi sie pozniej naprawiac komputera, a znalazłem to na jakiejś grupie dyskusyjnej. ""Jak ustawić Quake 3 Arena pod Windows 2000, by nie "skakał", tylko chodził płynnie? W windowsie usun plik system.ini i win.ini a nastepnie robisz restart komputera, wchodzisz do biosu i wylaczasz funkcje ACPI i to wszystko... mi o ponad 30 klatek skoczylo"" Czy to napewno prawda, i czy w biosie od plyty glownej M754+(PCCHIPS) jest taka funckja ACPI. Adam Obawiam się że windows po takim maewrze będzie jednak wymagał reinstalowania. Czy pomoże nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 To prawda, ale tylko częściowo. Jak to zrobisz to q3 przestanie ci skakać, ale również chodzić płynnie :lol: bo nie włączysz windowsa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Chce sie spytac czy cos takiego to prawda bo nie chce mi sie pozniej naprawiac komputera, a znalazłem to na jakiejś grupie dyskusyjnej. ""Jak ustawić Quake 3 Arena pod Windows 2000, by nie "skakał", tylko chodził płynnie? W windowsie usun plik system.ini i win.ini a nastepnie robisz restart komputera, wchodzisz do biosu i wylaczasz funkcje ACPI i to wszystko... mi o ponad 30 klatek skoczylo"" Czy to napewno prawda, i czy w biosie od plyty glownej M754+(PCCHIPS) jest taka funckja ACPI. Adam Obawiam się że windows po takim maewrze będzie jednak wymagał reinstalowania. Czy pomoże nie wiem. No a przynajmniej uzupełnienia tych plików. Badź co badź, ale to są dość ważne pliki - odpowiadają tak jakby za inicjalizację systemu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Taksamo jak joke z misiem. Usuń plik Jdbgmgr.exe z windowssystem bo to wirus, ale żaden program antywirusowy go nie wykryuwa. Kilka taki maili dostałem, ale beka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 a to tylko java debuger manager :P:P tez mialem takie listy... ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 moze lepiej powiedziec usun katalog Windows wtedy nic ci skakac na pewno nie bedzie :P :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Samo wyłączenie ACPI wymagac juz bedzie instalacji Windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Samo wyłączenie ACPI wymagac juz bedzie instalacji Windowsa. dokladnie to miałem na myśli - z regóły wystarczy jdnak właczyc spowrotem i jest już ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Samo wyłączenie ACPI wymagac juz bedzie instalacji Windowsa. ... z regóły wystarczy jdnak właczyc spowrotem i jest już ok. Zgadza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...