mk22 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Witajcie, mam problem z uruchomieniem mojego komputera... otóz. Od pewnego czasu, chcąc włączyć komputer wyświetla mi się taki błąd... : http://i27.tinypic.com/14wq3gh.jpg Najprawdopodbniej była to wina karty graficznej, gdyż się spaliła... wymieniłem ją na inną, a problem cały czas się wyświetla i za nic nie mogę go usunąć. "Nowych" sterowników karty graficznej też nie mogę zaistalować gdyż wybierając z listy TRYB AWARYJNY po chwili ładowania windy włącza się te niebieskie tło i nic więcej nie można zrobić. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc... pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Sprobuj wykonac naprawe systemu z plyty instalacyjnej, wybierasz druga opcje R po wybraniu instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...