Pietia(lania) Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) ogladalem sobie smarta i nie iwem czyjuz zaczac sie martwic czy jeszcze nie : skan powierzchni bedzie za 2-3 h Edytowane 18 Września 2009 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Poza relokowanymi sektorami jest nieźle. Paniki nie ma, ale jeśli możesz się rozstać z dyskiem na dłużej, to lepiej go wymienić. Inna sprawa czy gwarancja zostanie uznana. Poza tym jeśli dysk wymienią na nowy to masz szansę na wersję 1-dno talerzową ;) ps. ...jest "dedykowany" temat o SMART. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 nie zauwazylem ... no wlasnie nie wiem czy mi gware uznaja , najgorsze jest to ze dysk jest systemowy ;/ no nic przetrzymam jeszcze jakis czas dopuki nie kupie jakiego 1TB przerzuce dane i wtedy bede oddawal na gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Ślij go na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Mialem dwa WDki jeden z badami, drugi w takim wlasnie stanie - wymienili mi oba bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Twoj juz musi byc pod spora obserwacja ... zarzuc wyniki z MHDD. Moj narazie 320AAKS ma w C5 2 a mhdd wykazał 2 bady i 25 sektorów z 150ms... ( bady to wiem kto mi zrobił.... moj własny syn zabawa włacz/wyłacz kompa) wiec uwaga na maluchy sporo broją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Ja na swojej systemowej 250 mam to samo od jakiegoś czasu, ale gwarancja mi się już chyba skończyła. Czym grozi taka relokacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 @ Stivo : w teorii relokacja w niczym nie grozi , o ile sie nie powtarza i nie zmiena @Kwazor jak tylko zrobie sobie hirensa bootowalnego z pena to podam mhdd a zeby bylo weselej to komp nigdy nie byl wylaczany ( no chyba ze pradu braklo czy cus ) pracuje jako serwer FTP , nikt tego nie rusza ... dlatego mnie to tak zmartwilo ;/ mam nadzieje ze wytzryma 2 tyg ( do tego czasu go wymienie ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...