M.K Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Witam! Dlugo sie z tym meczylem ale w koncu jest koniec mojej pracy. Ponizej macie kilka fotek moda mojej obudowy (czy to mozna jeszcze nazwac obudowa :) ) i nie tylko. zapraszam do ogladniecia i prosze o oceny. 1. ogolny widok mojego pokoju wraz z kompem i czescia jego chlodzenia (akwarium) 2. Dokladniejszy wglad na calosc. Plyta i karty sa osadzone na szkielcie ze standardowej obudowy. "Gora" jest fragmentem od obudowy epsona. u dolu widac akwarium, po lewej chlodnice i zasilke. Napedy umieszczone sa w standardowym koszyku z obudowy, ktory ma mozliwoosc obrotu (dopasowuje sie do punktu mojego siedzienia:) ) 3. Na tym zdjeciu moze nie za dobrze to widac, ale ponizej monitora jest konsola kontrolujaca wszystkie fukcje kompa i nie tylko -wlaczanie pompki -wlaczanie kopma -reset kompa -wlacznik oswietlenia pokoju -wlacznik oswietlenia budy 4.Widoczek na calosc z boku. Buda jest oswietlona, ale nie mialem aparatu w nocy wiec nici z pokazania tego :( .Powiem tylko ze gora oswietlona jest jasnoswiecacymi niebieskimi diodami zas dol czerwonymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Hmm... Niezwykle niekonwencjonalny projekt :D Ale jak dla mnie to zbyt czerwony... No cóż tu więcej mówić... kształt kompa trochę ekstrawagancki, to tu to tam... Ogólnie spox! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 osobiscien ie przedadam za takim 'uziemianiem' kompa ale RESPEKT za wykonanie :) wyglada zaciakawiajaco :) szczegolnie podoba mi sie pomysl z ta konsola kontrolujaca prawie caly pokoj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 niezle to wyglada :D dobry pomysl :) zapodaj jeszcze jakies oswietenie i bendzie spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Hehe a mnie się podoba kompozycja butelek po piwie stojących pod krzyżem :lol: Ogólnie pomysł bardzo ciekawy, ale troche niepraktyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 fajna konsolka sterujaca :P :P :P a ten mod bardzo mi przypadl do gustu, tyle zeby on nie byl taki czerwony...najlepiej czarny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Tylko uwazaj na mocowanie, zeby komp ci do akwarium nie wpadl!!! Ale tak ogolnie spox, podobaa mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 konkretnie wykrecone, ale jedna z niewielu oryginalnych odudow, jakie ostatnio widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Calkiem ciekawy i oryginalny pomysl. Jestem na TAK 8) Jedyna uwaga jaka mam, to to ze farba niedokladnie pokryla elementy (czerwona) Albo za malo farby, albo pigmentu w farbie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ladne ladne 8) mi by sie zapewne niechcialo robic takiego moda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a idz i nie wracaj najlepsze to lcd wogole mi sie nie podoba farba troszke p e d a l s k o wyglada ogolnie wszystko do bani ale jak to mowia ... wazne ze tobie sie podoba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Gratulacje. Masz naprawde CIEKAWY i NIEPOWTARZALNY sprzet. Tylko ten kolor.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Niezle niezle... jak dla kogoś kto lubi czerwony ofcoz /ja wole czarny :twisted:/. IHMO: Fajną masz kolumienkę - ile wat :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 XTRA. Stary naprawde ciekawy i nowatorski pomysl. Gratulacje!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ciekawy mod. Przypomina mi trochę maszynę do ubijania ziemi lub piłę. Bez obrazy oczywiście.[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dobry temat zapodałeś... Po prostu szczęka mi opadła... SNAP krytykuje, bo pewnie pluje sobie w brodę, że sam oczymś taki nie pomyślał. Bomba wykonanie!! Jednak i ja się dołącze do krytki koloru... IHMO gydy ten komp był w innym kolorku to by było fajnie, bo na tle czerwonej ściany prawie go nie widać... Spróbuj może jakąś ciemną zieleń (unikaj janego, bo będzie zbyt męczące). Jeszcze raz chyle czoło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dobry temat zapodałeś... Po prostu szczęka mi opadła... SNAP krytykuje, bo pewnie pluje sobie w brodę, że sam oczymś taki nie pomyślał. Bomba wykonanie!! Jednak i ja się dołącze do krytki koloru... IHMO gydy ten komp był w innym kolorku to by było fajnie, bo na tle czerwonej ściany prawie go nie widać... Spróbuj może jakąś ciemną zieleń (unikaj janego, bo będzie zbyt męczące). Jeszcze raz chyle czoło bomba wykonanie ?? przeciez to nie jest do pupy podobne przykrecil mobo do sciany i wozyl w obudowe od drukarki a na koniec przemalowane na p edalski kolor MIODZIO :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dobry temat zapodałeś... Po prostu szczęka mi opadła... SNAP krytykuje, bo pewnie pluje sobie w brodę, że sam oczymś taki nie pomyślał. Bomba wykonanie!! Jednak i ja się dołącze do krytki koloru... IHMO gydy ten komp był w innym kolorku to by było fajnie, bo na tle czerwonej ściany prawie go nie widać... Spróbuj może jakąś ciemną zieleń (unikaj janego, bo będzie zbyt męczące). Jeszcze raz chyle czoło bomba wykonanie ?? przeciez to nie jest do pupy podobne przykrecil mobo do sciany i wozyl w obudowe od drukarki a na koniec przemalowane na p edalski kolor MIODZIO :wink: Co do kolorku to masz SNAP rację ale projekt jest troche niekonwencjonalny i zostało w niego włożone troche pracy. Ja np. kupie Chiefteca DX-01-BD i dokupie do tego od razu boczny panel z dużą szybą. Kosztuje 200 zł ale nie mam smykałki do robótek ręcznych. P.S. Nie dało by się tego przemalować na czarno albo na niebiesko :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Taki sobie ten mod- trochę burdelu na scianie ;) Osobiście wolę jednak wszystko w jednej budzie- ale przyznać trzeba , że robi wrażenie. No i te WC...kto co lubi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Witam! Dzieki wszystkim za opinie te pozytywne jak i negatywne. Co do koloru to zdjecie nie odda jego dokladnie + kompresja i jest co jest. Obudowa jest nie tyle czerwona co BORDOWA. Sciana tez jest bardziej "stonowana". Live wszystko jest fajnie scharmonizowane i nie kluje w oczy. Najwieksza wada tego rozwiazania (oprocz koloru :wink: ) to jego zerowa mobilnosc, ale czego nie robi sie dla sztuki :) Jeszcze raz dzieki za wszystkie opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 fulll wypas... PODOBA MI SIE :D :D :D :D P.S. czy bude zrobiłeś ze starej maszyny do szycia??? 8) just joking.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Sam bym takiego czegoś nei zamontował, nie luybie takich ekstrawaganckich projektów. Ale podziw dla autora, jest dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 SNAP - bomba bo jeszcze nikt na to nie wpadł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 miałem kiedyś przybite do ściany p3... zrobiłem to z nudów, by ludzie pytali -> co to? mojego kompa też nie mogę nazwać mobilnym ( 20 kg buda prolianta., 7 litrów destylanki i inne paści, w sumie ponad 30 KILOGRAMÓW ) ale to twoje coś wogóle mi siem nei podoba -> kapa. jak chcesz wyślę ci po kosztach moja stara budę - moze wreszcie twoje tajle zaznaja spokoju. bez obrazy... BTW: fajny krzyżyk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ale kosmos, wtapia sie w tlo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 brava należą ci sie za pomysł raczej to nie ozdabia pokoju ale ciekawie wyglada Każda sztuka jest bezużyteczna. Oscar Wilde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 o kurde. faktycznie niezle...... a kolor mi sie podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dobre :) tylko kolor bym sobie inny walnął 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Hmm fajne , tylko mam pytanko czy woda do chlodzenia jest brana z akwarium ?? :) bo jezeli tak to szybko ci zarosnie to wszystko syfem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Woda jest brana z akwarium, ale: 1. Woda jest z domieszka borygo. 2. Do tego pare tabletek przeciw glonom robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...