Skocz do zawartości
M.K

Jezeli myslisz, ze widziales juz wszystko to zajrzyj tutaj:)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to super.

Kolor jest w sam raz - a na pewno po podświetleniu to dopiero robi wrażenie.

Jedyne do czego bym sie przyczepił to, to że mobo mogłeś osłonić jakąś plexą lub czymś takim

Ogólnie to bardzo ekstrawagancki mod - i bardzo dobrze bo przejadły mi się już budy z szybą, wentylatorkami, paromia światełkami i panelem sterującym - takie coś to prawie każdy potrafi zrobić !

Ale widać, że Ty się naprawdę napracowałeś, na pewno musiałeś rozwiązać więcej problemów niż modder zwykłej obudowy.

Ostatnio sam przerabiałem moją obudowę i nieźle się napracowałem, a żeby zrobić takiego moda jak twój pewnie trzeba było włożyć 300% wiecej pracy.

I nie zgadzam się z opinią SNAP'a - napisać że "to jest do pupy podobne" to potrafi każdy, ale podeprzeć taką wypowiedź solidnymi argumentami to jest sztuka.

Ogólnie w skali 1-10 oceniam na 8

P.S. Za granicą takie mody są codziennością, a u nas niestety żadko się zdarzają takie perełki

Pozdroofka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo praktyczna i cicha obudowa. szkoda tylko ze nie mozesz jej przenosic do innego pokoju. ale po co. :)

zaleta: wszystko dobrze chlodzone, hdd, crom, plyta, proc. same plusy. minus jeden: głośna praca cdromu i hdd. ale wtedy wystarczy wymienic na barakude i OK. a moze nawet ja masz.

bardzo fajny pomysł!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do glosnosci pracy to rzeczywiscie mam baracude :) wiec nie ma problemu, ale cd-rom to do wymiany sie nadaje. W ukladzie nie mam kranowki + dodatki tylko destylowana + dodatki, wiec zadne syfy mi nie grozne :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi