Dalton Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Hmm tzn ze ty tam nie masszz rybek :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 mialy byc :) ,ale za duzo syfu by bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Jak dla mnie to super. Kolor jest w sam raz - a na pewno po podświetleniu to dopiero robi wrażenie. Jedyne do czego bym sie przyczepił to, to że mobo mogłeś osłonić jakąś plexą lub czymś takim Ogólnie to bardzo ekstrawagancki mod - i bardzo dobrze bo przejadły mi się już budy z szybą, wentylatorkami, paromia światełkami i panelem sterującym - takie coś to prawie każdy potrafi zrobić ! Ale widać, że Ty się naprawdę napracowałeś, na pewno musiałeś rozwiązać więcej problemów niż modder zwykłej obudowy. Ostatnio sam przerabiałem moją obudowę i nieźle się napracowałem, a żeby zrobić takiego moda jak twój pewnie trzeba było włożyć 300% wiecej pracy. I nie zgadzam się z opinią SNAP'a - napisać że "to jest do pupy podobne" to potrafi każdy, ale podeprzeć taką wypowiedź solidnymi argumentami to jest sztuka. Ogólnie w skali 1-10 oceniam na 8 P.S. Za granicą takie mody są codziennością, a u nas niestety żadko się zdarzają takie perełki Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 bardzo praktyczna i cicha obudowa. szkoda tylko ze nie mozesz jej przenosic do innego pokoju. ale po co. :) zaleta: wszystko dobrze chlodzone, hdd, crom, plyta, proc. same plusy. minus jeden: głośna praca cdromu i hdd. ale wtedy wystarczy wymienic na barakude i OK. a moze nawet ja masz. bardzo fajny pomysł! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wole przenosne kompy ale RESPEKT!!!!!!!!!! no i te napedy bym ladniej obudowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Hmm ale i tak najlepiej jakbys uzywał wody zdemineralizowanej , najlepsza woda do wc masz pewnosc ze nic nie bedzie sie osiadac w przewodach itd , a takie mieszanki w sumie nic nie dają . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Co do glosnosci pracy to rzeczywiscie mam baracude :) wiec nie ma problemu, ale cd-rom to do wymiany sie nadaje. W ukladzie nie mam kranowki + dodatki tylko destylowana + dodatki, wiec zadne syfy mi nie grozne :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...