Skocz do zawartości
kwscore

Lc By Kwscore Rev 2v2

Rekomendowane odpowiedzi

Nastał dzień kiedy moja akrylowa obudowa przechodzi w stan spoczynku od dawna miałem chęć zmienić tą budę w grę wchodziły dwie obudowy Zalman GS1000SE i Lian Li V2000B jako że zalman jest bardziej stworzony do AC wybór padł na Lian Li to hop i buda już dzisiaj była u mnie

jednym słowem nie żałuje ani centa wydanej na to arcydzieło obudowa ma same plusy trochę trudniej z ułożeniem przewodów ale jest ogromna i myślę ze dam sobie rady.W wolnych chwilach będę aktualizował posta na razie foty

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

no to edit wczoraj już dałem sobie spokój z wrzucaniem zdjęć byłem tak padnięty 4 kawy paczka żółtych a efekty niżej muszę jeszcze popracować nad ułożeniem kabli znajdę chwilę to powalczę dzisiaj

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

chłodnicę przykleiłem pianką dwustronną bardzo ładnie się trzyma

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

no tak buda jest tak ogromna że nie wchodzi pod biurko ale już mam pomysł także powalczę dzisiaj

więcej fotek soon

Edytowane przez kwscore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi