kwscore Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Nastał dzień kiedy moja akrylowa obudowa przechodzi w stan spoczynku od dawna miałem chęć zmienić tą budę w grę wchodziły dwie obudowy Zalman GS1000SE i Lian Li V2000B jako że zalman jest bardziej stworzony do AC wybór padł na Lian Li to hop i buda już dzisiaj była u mnie jednym słowem nie żałuje ani centa wydanej na to arcydzieło obudowa ma same plusy trochę trudniej z ułożeniem przewodów ale jest ogromna i myślę ze dam sobie rady.W wolnych chwilach będę aktualizował posta na razie foty no to edit wczoraj już dałem sobie spokój z wrzucaniem zdjęć byłem tak padnięty 4 kawy paczka żółtych a efekty niżej muszę jeszcze popracować nad ułożeniem kabli znajdę chwilę to powalczę dzisiaj chłodnicę przykleiłem pianką dwustronną bardzo ładnie się trzyma no tak buda jest tak ogromna że nie wchodzi pod biurko ale już mam pomysł także powalczę dzisiaj więcej fotek soon Edytowane 18 Września 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jakieś zmiany? Bo tak cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jakieś zmiany? Bo tak cicho. http://forum.purepc.pl/Galeria-WC-f92/Lian...re-t312099.html :wink: tego topa miałem usunąć jak moderator może to proszę o wyrzucenie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...