tomekaa Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Kupiełm sobie taki bloczek wodny http://strony.wp.pl/wp/twojepc/bw1.html Nie wiem jaki zapinak zastosować, ponieważ mój blok nie ma dziurki na srodku która zapewnia to żę bloczek się nie ześlizgnie. Moży wy mi pomożecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wywierć se ta dziurke i tyle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Albo przyklej na kropelke kawałek gumy/gąpeczki z podkladki pod myszke i na to srube to sie nie ześliżnie ja tak robiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ewentualnie oszlifuj srube na szpic. Sama sobie wyskrobie tzw shlitz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 chamie. !!! przylicytowales mnie o 1zl !!! hehe, zartuje, takie zycie, napisz jak juz uruchomisz jakie masz tempy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Albo kup klej do metalu i przyklej jakas nakretke, wtedy sruba oprze sie na otworze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Spoko, a i sorka że Cię lekko prtzelicytowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dajcie link do aukcji bo niewidać zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dajcie link do aukcji bo niewidać zdjęcia przylaczam sie do prosby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dajcie link do aukcji bo niewidać zdjęciaPrzecież licytowałeś w tej aukcji to napewno masz je w zakładce nie wygrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dajcie link do aukcji bo niewidać zdjęciaPrzecież licytowałeś w tej aukcji to napewno masz je w zakładce nie wygrane. ...i mozesz podac na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12083861 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jak masz probblem z mocowaniem , to wez ten bloczek potraktuj z wiertarki stolowej - po prostu zrob niewielki nawiert na gorze - przyjrzyj sie bloczkom mate'a - to jest najlepsze wyjscie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...