Bulizzor Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 witam otóż włączam z rana dziś komputer pojawia sie ekran logowania (pasek postępu) windows xp. A w momencie kiedy ma sie pojawic ekran wyboru uzytkowników monitor się wyłącza (tak chocby komputer był wyłączony). Pisze aktualnie z windowsa 7 bo mam na innej partycji. Macie jakies pomysły? Nic ostatnio nie instalowalem, nie zmienialem itp. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Może sterownik graficzny ? W trybie awaryjnym to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Może sterownik graficzny ? W trybie awaryjnym to samo ? sprobuje. jedyne co przychodzi mi do głowy to to że podczas przełączania monitrów pomiedzy komputerowym a plazmą (jak wieczorem ogladalem film) windows się spowrotem przestawił i działa chocby głównym monitorem była plazma. sytuacja opanowana. wczoraj wylaczylem najwidoczniej kompa nie przelaczając po seansie filmowym z plazmy spowrotem na monitor komputerowy, tylko na plazmie dałem wyłącz komputer. pozdro Edytowane 17 Września 2009 przez Bulizzor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...