TM3K-BN&N Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 No więc zatrzymałem sie w takim momencie: - podpięty kabel crossowany do obu sieciówek , ustawiona taka sama grupa robocza, adres IPv4 192.168.0.1 i 192.168.0.2 i maski 255.255.255.0 , Włączone wzajemne(na obu kompach) odnajdowanie komputerów i wzajemne udostepnianie plików i innego ustrojstwa BEZ ochrony hasłem. W katalog publiczny moge normalnie wejść i robić co sie z nim zywnie podoba zas po kliknieciu na folder programy króty sam sobie udostępniłem. no i wywala taki komunikat: Zapora i firewall wyłączone. Może źle to udostępniam sam już nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Ja mam taki problem ze nieznam swojego hasła sieciowego i sie nie moge połaczyc co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...