MajQ Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 w Carrefourze na Wileńskim idą jak woda. przede mną kupowało parę osób a jeden koleś wziął 15 sztuk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartnik Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 w Carrefourze na Wileńskim idą jak woda. przede mną kupowało parę osób a jeden koleś wziął 15 sztuk ;) też po 80zł? wie ktoś może po ile jest w saturnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Wroclaw, Tesco w Magnoli, rozczarowanie. Dostawa miała być o 7:30 a gier do tej pory nie ma. Na szczęście w Saturnie i Empiku jest. A cena tylko 10zł droższa (89,90), więc nie ma co się na Tesco oglądać;). Ja już swoją kopie nabyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Okazuje się, że wersja steam nie bedzie miała SecuROM. W tej chwili jest ładowana na serwery. Obecnie jest na 13. Gdy dojdzie do 25, gra zostanie udostępniona do pobrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Łódź Empik w Galerii - od ręki w sumie za 79zł+2zł za wyborczą coby od ręki kupon dać ;) Pudełek mnóstwo ale idą jak ciepłe bułeczki, przy mnie z 20 innych osób kupowało. Nie ma więc co użerać się z Tesco dla tych 2 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Ponoć w MM mają być po 84. EDIT: Cytat z innego forum: 10 37 Carrefour Zielona Góra i dostaje pierwsze opakowanie Wieśka prosto z kartonu za 79,99 : D Dobrze, ze mam Carrefoura i MM zaraz przy Tesco ;) Ruszam. Edytowane 17 Maja 2011 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Jaki pasuje mieć sprzęt by w pograć przynajmniej na średnich detalach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 A ten zasilacz to aktualny ? ;) Tak z ciekawości tylko pytam :P Myślę, że mam zapas na drobne o/c rzędu 3,4ghz, mój psu to solidna konstrukcja, bebechy wrzucali do szefa 400w. ;] Pozwoliłem sobie przeprowadzić drobną symulację: Mam obniżone napięcie na gpu także cały zestaw zjada jeszcze mniej papu. Także myślę, że pocisnę drania i zobaczę jaka będzie różnica. ;] Mnie zadziwiają komentarze ludzi z dual corami, że im tak pięknie chodzi, jak patrzyłem wykorzystanie procka w menadżerze to ładnie z 4 jej ciągnie jak pisałem wcześniej. W sumie to zanim nie odpaliłem frapsa to myślałem, że jest więcej fps niż 35, jednak tyle napakowali tych efektów, że gra stwarza wrażenie płynnej kiedy fps nie oscyluje w wybujałych wartościach. Taki syndrom crysisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Lublin - Potwierdzam w Empiku jest za 89.90 - 10zł za kupon z wyborczej! Mam mam lalala :P Na 1 ogień poszedł soundtrack - i jest całkiem całkiem - już się bałem że będzie nieznośny ufff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Bylem w jednym Tesco, ale o 7.45 i już nic nie było. Właśnie wróciłem z Media (M1 Czeladź) i gra jest w dwóch edycjach, zwykła za 89,90 oraz z breloczkiem czy jakimś łańcuszkiem za 109 (ale przy kasie widziałem jak gość płacił 99,90). W Empiku są chyba dwie edycje, rozszerzona, ale bez popiersia i zwykła, cena nie była podana. Gra się instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Lublin - Potwierdzam w Empiku jest za 89.90 - 10zł za kupon z wyborczej! Mam mam lalala :P Na 1 ogień poszedł soundtrack - i jest całkiem całkiem - już się bałem że będzie nieznośny ufff Imo w jedynce był lepszy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) U to lipa bo ta z Empika nie ma breloczka... ta za 89.90 A ta rozszerzona z empiku to śmiech na sali... 169.90 za 3 badziewne dodatki ... LOL Edytowane 17 Maja 2011 przez TomaszPaweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 no to chyba sobie nie pogram z core2duo :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Zabrzmi menelsko, ale czy ten kupon z wyborczej jest ważny przez jakiś dłuższy czas czy tylko dzisiaj? :) Bo o ile gazetę zdąrze kupić dzisiaj to Wieśka już nie. Pisać jak działa na Waszych rigach! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Z tego co wiem to tylko dzisiaj jest ważny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 - AMD nadal wymaga dodania profilu dla gry Wiedźmin 2 do sterownika w przypadku zestawów Crossfire. Do tego czasu należy spodziewać się odwrotnego skalowania wydajności w przypadku systemów wyposażonych w takie zestawy. Jeśli ma to miejsce, zaleca się wyłączenie jednego z procesorów graficznych danego systemu. Gdy firma AMD dostarczy rozwiązanie tego problemu zamieścimy odpowiednią informację na stronie thewitcher.com/support FAQ.Mam nadzieje ze sie chlopaki spreza i jeszcze dzisiaj pojawi sie odpowiedni CAP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Zabrzmi menelsko, ale czy ten kupon z wyborczej jest ważny przez jakiś dłuższy czas czy tylko dzisiaj? :) Bo o ile gazetę zdąrze kupić dzisiaj to Wieśka już nie. Pisać jak działa na Waszych rigach! :) Tylko dziś i tylko na edycje premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Nie mogę przebrnąć przez proces aktywacji gry przez Serurom <_< , cały czas odrzuca mi kod mimo, że jest wpisany prawidłowo :mur: Ręcznie też nie działa :mur: Edytowane 17 Maja 2011 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Kupiony w MediaMarkcie - 79.90 :) Zobaczmy co to warte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czr- Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Stivo daj info jak śmiga na Twojej konfiguracji. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 U mnie i7 860 wspomagany 4gb ram i Radeonem 5750 dawal rade w srednich detalach przy rozdzielczosci 1280x1024. Wieczorem zapuszcze mu jakiegos benchmarka aby sprawdzic ile dokladnie fps wyciaga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Ten kod w wyborczej jest na premium tak? A ta premium, to która wersja? Najtańsza? Tj, ta z empiku za 89,90zł? Ile Gazeta Wyborcza kosztuje? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Kupiłem w Empiku w Złotych Tarasach w Wawie, wiadomo z Wyborczą za 2zł. Co ciekawe panie były mocno zdziwione jak zobaczyły kuponik i musiały się naradzić:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Ten kod w wyborczej jest na premium tak? A ta premium, to która wersja? Najtańsza? Tj, ta z empiku za 89,90zł? Ile Gazeta Wyborcza kosztuje? Premium to dawne oznaczenie wersji "standard". ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Nie mogę przebrnąć przez proces aktywacji gry przez Serurom <_< , cały czas odrzuca mi kod mimo, że jest wpisany prawidłowo :mur: Ręcznie też nie działa :mur: Takie coś znalazłem na jednym z forów: "Edit: So the 2 was a Z, the 0 was an O and the 1 was and I. Fucking game manuals are a joke. To top it off now the DLC code doesn't work." Popróbuj pozamieniać cyferki z literkami, może się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_s_t_a Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Nie wiem czemu ludki tak narzekają na optymalizację. U mnie na Ultra z wyłączonym uberpróbkowaniem mam w prologu ok 40 fps w filmach i 25-32 fps w grze (mierzone fraps). Gram w 1920x1080 na X3 440@3,5 Ghz, 4GB ramu i GTX260 216SP pod WIN XP. Uważam, że jak na taki sprzęt to nie jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) faktycznie tragedii nie ma. na zaśmieconym XP 32bit, nie kręconym c2d e8400, gtx 260 i 4gb ddr2 800, z paroma aplikacjami w tle mam podczas pierwszej walki ok 30fps. detale na ultra, wyłączony ubercośtam, 1280x1024. czyli jak wróci Asrock z serwisu to chyba w miarę płynnie sobie pogram na konfigu z siga :) Edytowane 17 Maja 2011 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Kupiłem w Empiku w Złotych Tarasach w Wawie, wiadomo z Wyborczą za 2zł. Co ciekawe panie były mocno zdziwione jak zobaczyły kuponik i musiały się naradzić:) U mnie przemiła pani jak tylko zobaczyła że proszę o wyborczą trzymając pudełko z grą w ręku od razu sięgnęła po nożyczki abym mógł spokojnie wyciąć ;) Edytowane 17 Maja 2011 przez Lord_Shiva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Wyciąć? Ja tam odkleiłem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 To chyba wzięły od Ciebie naklejkę zamiast kupon ze środka gazety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...