99tomcat Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Grafa ok i jakoś scenek ale z gameplaya to się robi Karate kid, a nie wiedżmin ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) </script><embed id="gamekult_video" width="600" height="400" flashvars="xmlConfiguration=http://www.gamekult.com/fiche/video_config3.html?id=8148307-1&xspf=http://www.gamekult.com/fiche/video_xml3.html?id=8148307-1" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" quality="high" src="http://images.gamekult.com/images/video-player2.swf" type="application/x-shockwave-flash"/> Edytowane 8 Lutego 2011 przez Rikki 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Marzec 2011 miał być niemal pewnym miesiącem premiery Wiedźmina 2. Teraz wiemy, że gra się trochę spóźni. Na szczęście niewiele! CD Projekt poinformował dziś o przesunięciu momentu premiery na maj - a dokładnie 17. maja. Powód? Oficjalnie twórcy mówią, że potrzebują po prostu jeszcze odrobinę czasu na ostateczne doszlifowanie gry. "Oczywiście zdajemy sobie sprawę z tego, że gracze chcieliby dostać drugą część „Wiedźmina” najszybciej jak to możliwe, więc nam nadzieję, że nam to wybaczą. Wierzymy, że ten dodatkowy czas pozwoli nam maksymalnie doszlifować grę, tak aby dostarczyć maksymalnie dopracowany produkt" – podsumował Adam Badowski, szef projektu. A już w czwartek jesienna konferencja CD Projekt. Firma obiecuje opowiedzieć nieco więcej o swoich grach (nie tylko spod marki Wiedźmina), jak i o samych przygodach Geralta. Oczywiście będziemy tam i spróbujemy się czegoś nowego dowiedzieć! Wiedźmin 2 op�źniony, ale znamy datę. Benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Edycja kolekcjonerska już znana: EK gry Wiedźmin 2 - GameStop psuje niespodziankę CDP - gram.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 preorder na kolekcjonerską rozpoczęty: WIEDŹMIN 2: Zabójcy Królów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Byliśmy dziś na konferencji CDP i prezentacji Wiedźmina 2 - jutro z rana będzie rozbudowany news na ten temat :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 No i jest krótkie sprawozdanie: Relacja z pokazu Wiedźmin 2: Zabójcy Królów | PurePC.pl Nie zabrakło artów, screenów, projektów okładek etc. Generalnie gra zapowiada się bardzo dobrze i spokojnie można składać pre-ordery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 120 zł za normalną edycję? Widzę, że praktykę cenową EA i podobnych nawet CDP zaczął już stosować. Kasa nie śmierdzi. Inna sprawa, że akurat jeżeli gra będzie na poziomie 1 części i da tyle samo zabawy (w formacie godzinnym) to te 120 zł będzie właściwie wydane choć wciąż, wolałbym dvd-box z 2dvd bez żadnych pierdół i cenę >100 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 W sklepie gram.pl ma być po 99zł, zresztą założę się, że na allegro też będzie można wyrwać za ok 100zł. Nie ma co przesadzać, to raczej normalna cena jak za dobrą grę PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) W sklepie gram.pl ma być po 99zł, zresztą założę się, że na allegro też będzie można wyrwać za ok 100zł. Nie ma co przesadzać, to raczej normalna cena jak za dobrą grę PC. W MM (przynajmniej w Rybniku) ceny gier na wejściu są zawsze niższe o 20zł. od cen z gram .pl wiec nawet jeśli tym razem będzie to ok 80zł. to jak za wWiedźmina z pewnością nie jest ceną wygórowaną. Edytowane 19 Listopada 2010 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie wiem panowie jak w polsce ale wiedzmin w uk ma sie ukazac 4 marca 2011, czyli 2 miesiace wczesniej niz zapowiadano oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 A skad to info? Premiera peirwotnie miala byc w marcu, potem zostala przeniesiona na maj, moze ktos nie zauwazyl obsuwy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 mam pre-ordera z game.co.uk na edycje kolekcjonerska i dostalem od nich maila w piatek z taka oto trescia " Dear Mr Cxx Thank you for the following order placed with GAME. Order number(s): 1212 As you may already be aware, the UK release date for The Witcher 2: Assassins of Kings Collectors Edition has changed to 04-Mar-2011. Changes to release dates are relatively common in the videogames industry and are unfortunately beyond our control. Don't worry, your order is still live and will be despatched prior to its release date via your chosen method of delivery." oczywiscie wczesniej data jaka widniala na ich stronie to 17 maja , teraz znow 4 marca .... mam nadzieje ze sie nie pomylili czy cus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) Wiedźmin 2 wychodzi z bety. Twórcy przedstawiają lokacje w grze | Wiadomość 2011-02-07 11:45:00 | GRY-OnLine http://www.youtube.com/watch?v=QVoytJ9sXqk&feature=player_embedded# Edytowane 9 Lutego 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Pojawiły się nowe obrazki B-) B-) http://games.cz.imag3box.com/uploads/witcher1-game13251-img196708.jpg http://games.cz.imag3box.com/uploads/witcher2-game13251-img196709.jpg http://games.cz.imag3box.com/uploads/witcher3-game13251-img196710.jpg http://games.cz.imag3box.com/uploads/witcher4-game13251-img196711.jpg http://games.cz.imag3box.com/uploads/witcher5-game13251-img196712.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Fajne. Tylko czemu na ostatnim screenie Geralt zerka ponad luneta? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 (edytowane) Czepiasz się... :) Obejrzałem sobie ostatni filmik z gameplay i fabularnie/klimatycznie zapowiada się świetnie. Co do grafiki to na screenach wygląda to ładnie. Filmiki są dość średniej jakości. No cóż najlepiej poczekać do maja i samemu się przekonać. Aczkolwiek tą grę brałbym w ciemno i może nawet w wersji kolekcjonerskiej ;) Edytowane 18 Lutego 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 (edytowane) kolejne miażdżące suty screeny z wieśka 2: edit: dałem nowy link poniżej poprzedni jakiś czas działał ale już nie działa http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=422113 Edytowane 20 Lutego 2011 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie działają, "zakaz hotlinkowania". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 dzięki za info, już poprawione (w poprzednim poście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Gameplay: The Witcher 2: Assassins Of Kings Video Game, Questing Developer Walkthrough Part I HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com The Witcher 2: Assassins Of Kings Video Game, Questing Developer Walkthrough Part II HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com The Witcher 2: Assassins Of Kings Video Game, Questing Developer Walkthrough Part III HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Nie mogę się doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Kurka... Po tych filmach to jeszcze zamowie kolekcjonerke aby te kilka dni wczesniej gre miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Super skrolowane inwentory, naprawde pierwsza klasa dla PCta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Gameplay syci, martwi mnie tylko "mashowanie" klawisza myszki pod czas walki przez grającego oby to nie szło w tym kierunku ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Interfejs typowo konsolowy. Walka jak w słabym slasherze. Animacja biegu słaba. Potyczki drętwe. Wolę kupić DA2 niż brać w ciemno W2. Po pierwszych zapowiedziach byłem gotów kupić bogatszą wersję, ale z każdym kolejnym filmikiem chęć kupienia tego opada mi. Bulletstorma nie zachwalam, bo polskie, tak i W2 nie zachwalę dopóki nie wydadzą dema. Jak na razie w sukces jako RPG ani DA2, ani ME3, ani W2, a tym bardziej DE3 nie wierzę. Dobre gry akcji, ale swoich prekursorów napewno nie dogonią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 No animacja biegu średnia ale to pre beta - poza tym miód i czekam na demo. Jak będzie dobre sam bym dołożył dodatkowe 100 zł aby gre wypromować na świecie jak najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Czy tylko mnie się wydaje, że klimat Sapkowskiego gdzieś się ulotnił? Nie twierdzę, że to co pokazano jest złe - wprost przeciwnie - jest po prostu... inaczej, bardziej baśniowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Interfejs typowo konsolowy. Walka jak w słabym slasherze. Animacja biegu słaba. Potyczki drętwe. Wolę kupić DA2 niż brać w ciemno W2. Po pierwszych zapowiedziach byłem gotów kupić bogatszą wersję, ale z każdym kolejnym filmikiem chęć kupienia tego opada mi. Bulletstorma nie zachwalam, bo polskie, tak i W2 nie zachwalę dopóki nie wydadzą dema. Jak na razie w sukces jako RPG ani DA2, ani ME3, ani W2, a tym bardziej DE3 nie wierzę. Dobre gry akcji, ale swoich prekursorów napewno nie dogonią. Bo oczywiście czytałem już scenariusz wszystkich gier i wiem co będzie... kocham takie posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Wolę kupić DA2 niż brać w ciemno W2. Przewaznie po tym demie co pokazalo EA - bitwy chaotyczne, dialogi splycone do minimum, itp. Czy tylko mnie się wydaje, że klimat Sapkowskiego gdzieś się ulotnił? Nie twierdzę, że to co pokazano jest złe - wprost przeciwnie - jest po prostu... inaczej, bardziej baśniowo? W sumie z fragmentow, ktore pokazali duzo nie wynika - jedynie ukazana grafika, jakis Q i fragmenty kilku lokacji. Wiec duze szanse, ze klimacik bedzie podobny do tego z pierwszej czesci. Po za tym nie ma co gdybac, narazie wiedzmak zapowiada sie lepiej od DA2. Ja samemu wreszcie zabieram sie do przejscia jedynki, bo wczesniej skonczylem w 3 akcie i pudelko z gra sie kurzy od blisko roku :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 (edytowane) Mi walka w DA2 przypomina tą z Wiedźmina 1. W ogóle to DA2 mi przypadło do gustu (szkoda, że dubbingu nie ma), ale to nie temat o DA2. Jak na razie to w W2 nie podobają mi się walki. Dialogi też jakoś nie przekonują mnie -> może przez to, że wolą zarobić na zachodnich graczach, bo wiedzą, że Polacy w ciemno to kupią, bo polskie to dobre... W1 próbowałem wrócić, ale nie "pociąga" mnie ta gra już. Edytowane 26 Lutego 2011 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...