michalak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Czy warto zamienić internet 256/256 za 160 zł miesięcznie na chello 512/128??? Bo mam taką możliwość. I czy chello można udostępniać w mieszkaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zależy jak ci chodzi to łącze i czy masz na nie jakieś limity. Ogólnie chello było bardzo dobrze opisane w kilku topicach niżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Łącze chodzi dobrzze, nie mam limitów ale nie mam public IP i musze być passiv w dc i emule wolno chodzi. Mam drugie pytanie: jak zrobić żeby jak podłącze do routera chello to żebym ja miał public IP. Jak zrobić przekierowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Przekierowanie wszystkich portów do ciebie na lokalną maszynę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mam router Di-614+ wiesz może jak na nim to zrobić? Jak nie to zrobie to metodą prób i błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 W instrukcji nie ma? Ogólnie nie bawiłem się tym routerkiem; głównie się bawie routingiem na maszynach *nix'owych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Instrukcja to tylko quide ja skonfigurować podstawowe rzeczy. Poszukam w necie o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak dla ciebie chello bardziej bedzie ci leżało ! .. nie wymieniasz sie tak często plikami jak ja z pewnym osobnikiem ( notabene chello) od czego jestem juz uzależniony ... a minus chello to malutka przepustowosc wbrew wszystkiemu co o nim pisza. ( na chellonce mozesz miec te transfery do 80kb a na aktualnym raczej nie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...