PanPotworek Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) Cześć ! Mam taki problem z wybraniem karty graficznej czy to ma być NVIDIA GeForce GTX 260 czy NVIDIA GeForce GTS 250. Pomóżcie Link do NVIDIA GeForce GTX 260 : http://www.komputronik.pl/index.php/produc...ple_(55nm).html Link do NVIDIA GeForce GTS 250 : http://www.komputronik.pl/index.php/produc...MI_(PCI-E).html A więc proszę o szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam Edytowane 19 Września 2009 przez PanPotworek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 a więc jesteś zmuszony kupować w tym sklepie? nie straszne tobie zakupy w internecie? dwa oczywiste jest żeby brać gtx 260. znacznie wydajniejsza karta, druga sprawa to potencjał na podkręcanie, gtx 260 ma całkiem spory gts 250 go nie ma bo już fabrycznie jest bardzo mocno wyśrubowana. ale tak jak pisałem wcześniej gts 250 jest wolniejsza od gtx 260 na tyle ze jest to zakup nie opłacalny jeśli posiadasz budżet na gtx 260. jak nie jesteś zmuszony kupować w komputroniku to tutaj jest karta z lepszym cichszym chłodzeniem. niech Cię nie zwiedzie mniejsza ilość wentylatorów bo lepiej dać jeden a konkret niż dwa bez jakości... http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=13056 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPotworek Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) nie będę kupował w internecie tylko w sklepie :D EDIT: aha i jeszcze jedno jaki jest potrzebny watowy zasilacz to tych kart i czy każda karta graficzna wejdzie do każdego komputera ? Edytowane 19 Września 2009 przez PanPotworek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 widzę że masz jeszcze inne pytania podaj najlepiej cały konfig, (płyta ram proc zasilacz) oraz jaka jest maksymalna rozdzielczość monitora. wtedy będziemy mogli tobie pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPotworek Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Procesor : Intel® Core 2 Duo @ E6550 2.33 GHz Ram: 2.0 GB Rozdzielczość Monitora : 1440x900 Zasilacz : Nie Wiem xD (nie sprawdzałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Patrzcie jaki fajny TEMAT znalazłem , w nim też pytaliśmy się jaki to zasilacz posiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) zanim zamkną Tobie ten temat to weź odkręć ściankę obudowy i przeczytaj naklejkę, będzie tam podana specyfikacja zasilacza model i marka. i napisz to tutaj albo tam. i zapamiętaj jak będziesz dalej taki zgryźliwy i olewał sobie nasze pytania to życzę powodzenia w zakupach i użytkowaniu kompa Edytowane 19 Września 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Dla pana potworka przydatny link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...