PB782 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Witam! Mam problem z zainstalowaniem sterowników XBCD do pada Logitech Chillstream PS3. Prawdę mówiąc, mam problem z zainstalowaniem jakichkolwiek sterowników. Pad jest automatycznie wykrywany jako urządzenie interfejsu HID. Próbowałem zainstalować Microsoft Common Controller 32bit ale instalacja kończy się "setup did not complete". Znalazłem w internecie kopię oryginalnej płyty od wersji PC tego pada, niby zainstalowałem sterowniki (bazujące również na microsoft common controller) ale niestety pada dalej wykrywa jako urządzenie HID. Aby zainstalować alternatywne sterowniki XBCD, pad musi być wykrywany jako Microsoft Common Controller for Windows. Czy ktoś miał do tej pory taki problem? Proszę o pomoc, jakiekolwiek sugestie będą mile widziane ;) Instrukcja do jakiej się odnosiłem to: http://www.chillstream.yoyo.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wahoo Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 XBCD to sterowniki dla pada Microsoftu i pochodnych działających na XInput. XInput to API dla Xboxa, spodziewałeś się, że pad dla PS3 będzie je wykorzystywał? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...