durczyn Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Witam, mam viste home premium sp2 chce zaktualizować sterowniki od karty graficznej na laptopie i teraz pytanie: czy odinstalować stare i wgrać nowe ? czy tez jest jakaś systemowa aktualizacja co je zastępuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Nie trzeba odinstalowywać, instalator aktualizuje automatycznie ... przynajmniej gdy system jest zdrowy. W 99% wszystko przebiega bez błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 dzięki, ściągnąłem i zainstalowałem, niepokazywał sie żadne komunikat ze zastępuje czy coś w tym stylu moze jakoś to da sie odczuć czy jest lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zawsze zalecane jest odinstalowanie poprzednich sterów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 odinstalowalem za 2 razem i potem na nowo ale gry zaczely sie przycinac : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 stargaj Driver Cleanera i nim przeczyść system ze zbędnych sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 czy to nie dziwne ze zajmują mi az tyle ? przy uzyciu DC musze odinstalować recznie a potem wyczyścić, czy DC wykasuje od początku do końca ? i czy oba te drivery odinstalować ? http://img176.imageshack.us/i/dziwne.jpg/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Mnie zajmują 3,2GB więc olej to :P Najpierw odinstaluj, potem przejedź DC (można nawet w awaryjnym przejechać tym DC) i po ponownym uruchomieniu instalacja świeżych sterków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) ale oba te drivery z fotki odinstalowac? bo nowe to jeden plik tylko, chyba ze sie rozpakuje samo PS: a tak w ogóle to dzięki za pomoc, stosunkowo niedawno przesiadłem się na laptopa i to z vistą, mam mały mętlik Edytowane 21 Września 2009 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Możesz oba w sumie. Z nowymi ForceWare'ami masz PhysXa zintegrowanego i tak więc się doinstaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 odinstalowałem, potem DC i windows niechciał sie uruchomić normalnie, trzeba było sterowniki zainstalować spod awaryjnego i dopiero sie uruchomił. Gry dalej troche gorzej śmigają... jak miałem stacjonarny to tez smigałem ale na laptopach to troche widze inaczej wygląda no i vista sp2... z tymi wodotryskami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...