adas01 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 wiem że o obu sztukach sporo było (szukałem) ale czy ktoś wie / testował, jak wypadają w bezpośrednim starciu oba cooler-y? oba są niezłe, kosztują praktycznie tyle samo ale czy któryś jest naprawdę w czymś dużo lepszy niż drugi? thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagger Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Cm ma chyba wiekszą mase i wielkosc- przez co przy lepszym przepływie powietrza w obudowie powinien sie lepiej sprawowac . Co do wyników - u mnie na obciazonym AT TB 1,4 w dzisiejszej temperaturze dochodzi do 60 st - słaby przepływ powietrza w dziadowskiej obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jeśli ma być cicho/wydajnie/niedrogo to cooler master.Miałem takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 wiem że o obu sztukach sporo było (szukałem) ale czy ktoś wie / testował, jak wypadają w bezpośrednim starciu oba cooler-y? oba są niezłe, kosztują praktycznie tyle samo ale czy któryś jest naprawdę w czymś dużo lepszy niż drugi? thx :) ZDECYDOWANIE COOLERMASTER ....NIEZŁY I CICHY :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 oba są niezłe i ciche (tzn. głośność titana jest dla mnie akceptowalna), cm ma więcej miedzi jakby za to titan o 1cm większy wiatrak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominelo Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja mam CM i jestem bardzo zadowolony. Praktycznie go nie slychac, a temp po maxymalnym stresie to 45 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...