Hikari Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Witam, Potrzebuje zarowno wtyczki jak i gniazdka takiego jak na zdjeciu - chcialbym zrobic sobie przedluzac do ASUSowego LCD Postera. Wiecie moze gdzie mozna cos takiego kupic (moze TME)? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Może TME? To pytasz i nawet nie sprawdziłeś? Nie rozumiem takiego czegoś. Ile tam jest tych stron w zakładce złącz... miliard? Nawet 5 minut nie potrafisz poświęcić? Co za człowiek... oczywiście najlepiej wszystko na tacy dostać. Jak robiłem 1 większy projekt, to na TME siedziałem i klikałem przez kilka godzin... i wszystko znalazłem to co chciałem. Teraz klikam moment, ale swoje trzabyło posiedzieć. No ale niech Ci będzie, nie będę chamem - Złącza sygnałowe lub pozostałe. Edytowane 1 Października 2009 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...