koniczek3 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Witam. Jak w temacie chciałym rozłożyć mojego laptopa (Dell Inspirion 1501), aby go wyczyścić. Próbowałem już dwa razy, jednakże zawsze zostawała mi jakaś cześć, a nie chciałem na siłe ciągnąć, bo boję się, że coś uszkodzę. Może macie tego laptopa, instrukcję jak go rozłożyć ? Jeśli chodzi o ukryte z tyłu śrubki to je odkręciłem. Proszę o jak najszybszą pomoc. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirez Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 może chociaż zdjecie podgladowe co to za laptop ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zajrzyj na stronę Della - powinna być jakaś instrukcja serwisowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 http://support.dell.com/support/edocs/syst...sm_en/index.htm Proszę bardzo - pełna instrukcja serwisowa. Nieumiejętność korzystania z google w dzisiejszych czasach jest jak analfabetyzm :/ 5sek szukania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniczek3 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 (edytowane) Przejrzałem tą instrukcję już dawno tylko na innej stronie... Nie było wspomniane o moim temacie. EDIT: Znalazłem coś co podchodzi pod rozkładanie laptopa. Edytowane 20 Września 2009 przez koniczek3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Ale w niej przecież masz wszystko opisane... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...