Dalton Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mam problem z nagraniem płyty audio . a wiec tak mam mixa trwa prawie 30 minut i jest jako plik .ogg i chciałem go nagrac w nero jako audio ale sie nie da i wyskakuje mi info ze "the file format is not supported" sciaglem jakąs nakladke do nero ale kapa nie działa , moze jest jakis inny sposób albo program , pomózcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dokonaj konwersji tego ogg na wav lub mp3 i na pewno bedziesz mógł nagrać audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 wez sobie winampem machnij to do wave'a .. potem juz masz z gorki :D pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Była taka wtyczka do Nero... ogg. Tylko nie pamiętam gdzie to widziałem, na pewno nie na oficjalnej stronie, ktoś zrobił. Poszukaj na www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dziekuje bardzo za pomoc , przerobiłem to cdextractorem na wave :) i poszło , thxn jeszcze raz za rady !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 hehe :) przeciez na www.nero.com sa pluginy zeby ogg nagrywac bezposrednio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 hehe :) przeciez na www.nero.com sa pluginy zeby ogg nagrywac bezposrednio :) przecież pisał że nie chciało sie mu nagrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...