Qx's Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Tak jak w temacie. Po pełnym skanie kompa przez Kasperskiego i restarcie mam problem z dostaniem się do mojej pratycji D. ponieważ przy próbie dostania się na nią wyskakuje: Dysk w stacji dysków D jest niesformatowany. Czy chcesz ją sformatować teraz ? Niestety nie mogę sformatować jej bo za dużo danych jest na niej które są mi potrzebne. Usiłowałem odpalić skandiska ale niestety się nie da zero reakcji. Ma ktoś pomysł co można jeszcze spróbować zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Ja bym spróbował uruchomić jakieś livecd z linuxem np. ubuntu i za jego pomocą skopiować potrzebne ci dane na pendrive bądź dysk przenośny, ewentualnie na inną partycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 A jakieś inne pomysły. Bo obecnie nie mam odstępu do innych kompów i przejściówek na 2.5 cala ani do dysków pod USB. Da się jakoś system plików odzyskać czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Spróbuj programem paragon partition manager Chyba jest jakiś trial Jakiś czas temu grzebałem w partycjach u kumpla i wszystkie stały się nieczytelne. W PPM jest coś co nazywa się volume explorer U mnie pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Zobacz jeszcze TU. Edytowane 21 Września 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 testdisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Dobra ale jedno słowne odpowiedzi mnie nie ratują. Usiłowałem coś robić restdiskiem ale nie pomogło. Jak ktoś ma jakiś pomysł napiszcie coś więcej co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Google upadlo ;>? http://www.bezpieczenstwosystemow.pl/index.php?topic=2948.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...