KrisTheStig Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Co pewien czas (0,5h - 1h) mam na chwile czarny ekran. Bardzo mi to przeszkadza. Miałem radeona HD 4850 i wszystko było dobrze. Postanowiłem zmienić kartę. Kiedy przesiadłem się na GTX 285 potem GTX 260 zaczął ten problem występować. Zasilacz OCZ Stealthxstream 600W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vippiotrek Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Podaj całą resztę, posprawdzaj temperatury, podaj producenta karty oraz więcęj informacji na temat problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Te GFy to Gigabyte? Jesli tak to www i biosfix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisTheStig Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Podaj całą resztę, posprawdzaj temperatury, podaj producenta karty oraz więcęj informacji na temat problemu.Edytowałem sygnaturę, temperatury bardzo dobre(sprawdzałem) bo nic nie kręcone :razz: Tak jak mówiłem wcześniej. Miałem Gigabyte HD 4850 i nie było tego problemu. Przesiadłem się na Evga GTX 285 i od tamtego momentu pojawił się problem. Byłem pewny że to przez to że formata nie zrobiłem. Jednak po formacie dalej były te "black screeny". Zmieniłem karte na EVGA GTX 260 i dalej to samo... Może to płyta główna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 EVHa mialy cos z biosami i obrotem wentyla. Ponoc przegrzewaly sie. Sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisTheStig Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 EVHa mialy cos z biosami i obrotem wentyla. Ponoc przegrzewaly sie. Sprawdz.Ten black screen jest nie zależnie od tego czy gram, chodzę po internecie, oglądam filmy. Temperatury są w normie (45*spoczynek 60-65* GTA4) To też nie monitor bo gram na nim na ps3 i nie ma czego takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...