Gość elograca Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Mam mały problem z moją mombo chciałem zobaczyć czy da sie odblokować rdzenie w moim phenomku seria 0922apmw sama zmiana na hybrid i auto nie działała więc chciałem spróbować tego sposobu: JEŚLI WCIĄŻ NIE DZIAŁA Wchodzimy do biosu, pierwsze co robimy to naciskamy CTRL + F1 , poczym zamiast 6 opcji w lewej kolumnie mamy już 7. Następnie wchodzimy w odkrytą zakładkę [Advanced Chipset Features] i ustawiamy [sB750 Spread Spectrum] na [Enabled] ale kiedy wchodzę w tą zakładkę nie pisze mi sb750 spread spectrum tylko sb70 spread spectrum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość memel Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 ale co to ma i do czego? To ma byc na Disabled ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elograca Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 to jest jeden ze sposobów prubowałem tym odblokować rdzenie ale mnie zainteresowało czemu tam jest 700 a nie 750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość memel Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 to nie słuzy do próbowania odblokowania rdzeni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elograca Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 http://forum.pclab.pl/t490357.html a tu pisze co innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 graca - kombinuj z innymi wersjami BIOSu. Z doświadczenia wiem, że to pomaga. Mam akurat tę samą płytkę ale nie jestem w stanie podać Ci teraz odpowiedniej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elograca Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 a mógł byś zobaczyć czy u ciebie pisze sb750 czy 700? próbowałem z f4 f4l f4g i f5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...