Gość chronicsmoke Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 shaky cam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5_-Cq7NgkwQ&feature=player_embedded 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 E podoba mi sie. Ja zawsze lubiłem trackmanie - jakby np sprawili to aby jazda z taką prędkością sprawiała jakby większa frajdę to byłoby pr0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hj7oVuHlFKs&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeżeli czekacie na TrackManię 2: Canyon, to musicie wiedzieć, że gra pojawi się już w przyszłym miesiącu. Fani pomykania samochodami powinni przygotować się na dzień 14 września, bo właśnie wtedy pojawi się TrackMania 2: Canyon. Nim to jednak nastąpi czekają nas jeszcze beta-testy, które rozpoczną się 17 sierpnia, a pewny dostęp do nich mają ci, którzy zamówili grę przed 15 dniem tego miesiąca. I to w zasadzie koniec tego newsa. •• TrackMania 2: Canyon z premierą we wrześniu Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Gameplay wyglada świetnie, aż czuć tą prędkość tak jak yuucOm mi również zawsze się TM podobała :D Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zapowiada się interesująco. Trackmania zawsze mnie ciekawiła, jako godny następca kultowego Stunts, w którego nadal zdarza mi się czasem pograć. :D A tak przy okazji - nie mam pojęcia, co to za koleś, co w gameplay'u steruje autem, ale jest naprawdę niezły. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bjybrlZEPHo&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 z gameplaya wnioskuję że trasy są dosyć "płaskie" - mało skoczni i wywijasów itp. Uczucie prędkości piękne ale bez znajomości trasy "na pamięć" życzę sobie powodzenia w ogarnięciu skrętów itp :D tak czy siak zapowiada się ciekawie, mam nadzieje że będzie demko dla sprawdzenia czy warto wydać pieniążki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Widziałem to wcześniej :). Dla mnie mega klimatyczna jest trakcmania ;). Tutaj uczucie speeda i grafika na prawde dobre. Pewnie kupie i dla brata abyśmy razem sobie pograli. W dodatku gra świetna na jakieś środki zmieniające percepcje jak zielsko czy stilnox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 yuucOm - ............... napisz kiedy i gdzie a wpadnę ze swoją kopią na taki odjazd :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...