Skocz do zawartości
Gość chronicsmoke

Trackmania 2

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli czekacie na TrackManię 2: Canyon, to musicie wiedzieć, że gra pojawi się już w przyszłym miesiącu.

Fani pomykania samochodami powinni przygotować się na dzień 14 września, bo właśnie wtedy pojawi się TrackMania 2: Canyon. Nim to jednak nastąpi czekają nas jeszcze beta-testy, które rozpoczną się 17 sierpnia, a pewny dostęp do nich mają ci, którzy zamówili grę przed 15 dniem tego miesiąca. I to w zasadzie koniec tego newsa.

•• TrackMania 2: Canyon z premierą we wrześniu

Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapowiada się interesująco. Trackmania zawsze mnie ciekawiła, jako godny następca kultowego Stunts, w którego nadal zdarza mi się czasem pograć. :D

A tak przy okazji - nie mam pojęcia, co to za koleś, co w gameplay'u steruje autem, ale jest naprawdę niezły. B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z gameplaya wnioskuję że trasy są dosyć "płaskie" - mało skoczni i wywijasów itp. Uczucie prędkości piękne ale bez znajomości trasy "na pamięć" życzę sobie powodzenia w ogarnięciu skrętów itp :D

tak czy siak zapowiada się ciekawie, mam nadzieje że będzie demko dla sprawdzenia czy warto wydać pieniążki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to wcześniej :). Dla mnie mega klimatyczna jest trakcmania ;). Tutaj uczucie speeda i grafika na prawde dobre. Pewnie kupie i dla brata abyśmy razem sobie pograli. W dodatku gra świetna na jakieś środki zmieniające percepcje jak zielsko czy stilnox ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi