ssound Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Miałem zbierać na grafe bo jak widać w podpisie mam nieciekawą, ale mam inne wydatki i postanowilem ze dokupie narazie tylko ramu i poczekam aż ledatek 4200 box stanieje do 600 zł :) Tylko 256 dolozyc czy 512 i czy to bedzie chodzić bez najmniejszych problemów? czy moze sie bedzie wieszać czy co tam, czy wogule ecs tego nie polubi? Bo sandra mówi ze mogę max 512, ale tez ze kosc może mieć max 128 wiec chyba się myli. Wiem ze do mojej grafy tyle ramu nie potrzeba ale planuje GF 4200 i wtedy bedzie spoko. W ogóle to jest duza roznica 512 a 768? bo widze na forum ze juz niektorzy mają 1Gb i chyba nie narzekają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Sandra się myli. Na tą płytę można wsadzić 1GB ramu: 2 x 512 MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 mam wsadzona do k7s5al kostke 512MB DDR PC2700 Vdata wszystko smiga, problemow brak ;) jak giercujesz w najnowsze gierki i masz winNT5.x to ramu nigdy za duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja Pomiędzy 512 a 1GB nie zauwazyłem różnicy w grach (z wyjątkiem mafii) ani podczas pracy w winie myślę że narazie 512mb styknie Ci w sam raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 512 zupełnie wystarczy 768 czy 1GB biega na tej płycie bez problemu(sprawdzone 8) ) ale na razie to naprawde nie ma sensu jeżeli tylko giercujesz :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zobacz na podpis kupiłem niedawno i śmiga aż miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Chyba wezme jednak 256 MB choć uswiadomiliscie mi ze moge 512, głownie chodzi tu o cene. Nowe gry do czasu kiedy kupie 4200 będą mi przycinac nawet z 768 ramu :) Nie bedzie to jednak zakup tak "narazie" a raczej juz do konca zywotnosci tego kompa bo potem sprzedac taki ram 266 to bedzie problem i kupic np 2 x 512 i zaras sie zacznie ze ECSa trzeba wyzucic, monitor za mały itd :D Czekam tylko na obnizke cen GF 4200 ale czy sie doczekam to nie wiem a zalezy mi na leadteku. Chyba teraz jak wejdą na dobre FXy to czwórki potanieją? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...