PurPur Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Witam, znalazłem się niedawno w sytuacji podbramkowej i na gwałt poszukuję bardzo taniego laptopa. Znalazłem na allegro coś takiego http://allegro.pl/item735760230_laptop_hpc..._512_20_12.html , czy myślicie, że można za tę lub podobną cenę kupić coś lepszego? Za wszelkie sugestie będę naprawdę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Powiedz przede wszystkim do czego ten sprzęt? Jak bardzo przenośny itp? Ten który pokazałeś faktycznie nienajgorzej wyglada, ale ma mały dysk no i brak CD/DVD (niektórzy lubią film z płytki DVD obejrzeć na kompie...) Zerknij okiem na http://www.allegro.pl/item743243787_ibm_t4...smiertelny.html tego laptopa, bardzo fajna seria. pozdrawiam //edit : literówka Edytowane 21 Września 2009 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PurPur Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Dzięki. Zupełnie nie zwróciłem uwagi na brak DVD :|. Ten, który Ty przesłałeś faktycznie wydaje się rozsądniejszą opcją - potrzebuję laptopa do codziennego użytku, raczej nie gram ani nie bawię się grafiką, więc coś takiego zupełnie mi wystarczy. Dzięki za pomoc, przemyślę jeszcze ale chyba się zdecyduję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Według mnie lepiej kupić laptopa na chipsecie 945GM który ma ddr2, socket m, dysk sata np. HP nx7400 za ~800zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Mógłbyś linka podesłać? nx7400 to całkiem mocny sprzęt i z tego co widziałem to na allegro chodzi po ~1500. Poza tym jest większy... ale to już wybór PurPur'a (jeśli się tani nx7400 znajdzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Na allegro wyszukując w kategorii Komputery -› Notebooki -› Z procesorem Intel przez frazę nx7400 i nx 7400. Możesz tez sprawdzić ceny przeszukując zakończone aukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) :) Nie zrozumiałeś mnie, umiem korzystać z allegro i właśnie dlatego poprosiłem o linka. Obecnie najtańsza opcja 'Kup teraz' dla nx7400 to 1599 złotych, a za 800 są aukcje niezakończone. T40 które zaproponowałem jest bez wątpienia słabsze, ale kosztuje 699 w opcji 'Kup Teraz' i takie ceny biorę pod uwagę polecając komuś sprzęt. pozdrawiam Edytowane 22 Września 2009 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Niedawno skończyła się licytacja http://allegro.pl/show_item.php?item=745594966 I nadal proponuje poszukać cen w zakończonych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Niedawno skończyła się licytacja http://allegro.pl/show_item.php?item=745594966 I nadal proponuje poszukać cen w zakończonych... Podałeś linka do uszkodzonego laptopa, więc nic dziwnego, że taka cena końcowa. W tym przedziale cenowym również polecam IBM T40 - solidna maszyna. Sam takiego posiadam i na nic innego nie chcę zamienić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...