Skocz do zawartości
mily

Nowy komputer.

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm...

Nie jestem dobry, jeśli chodzi o Oveclocking.

Dostałem mail'a z ProComp w Katowicach (dystrybutor Epox'a), że za 2-3 dni w Legnicy będę mógł nabyć Epox'a 8RDA3+. Do tego barłbym 2 kości TwinMOS 512MB DDR400 PC3200 CL2.5 i tego juz chyba nic nie zmieni.

Największy problem jednak mam z procesorem i dlatego kieruję do was kilka pytań i proszę o szczerą i konkretną odpowiedź:

Chcę kupić Athlon'a XP 1700+ i nie wiem:

1) Ktory lepszy - zielony (niskonapięciowy), czy brązowy (wysokonapięciowy).

2) Który lepszy T-bred A, czy T-bred B0 ?

3) Jak rozróżnić T-bred A od B?

4) który lepszy? DLT3C JIUHB, czy DUT3C JIUHB?

5) Napiszcie pełną nazwe (wraz z modelem), który się dobrz kręci i ma odblokowane mnożniki.

Z góry wielkie dzieki.

P.S. Jak będę miał Epox,a to dam wam znać, jak się sprawuje nowy chipset NVidii!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm...

Nie jestem dobry, jeśli chodzi o Oveclocking.

Dostałem mail'a z ProComp w Katowicach (dystrybutor Epox'a), że za 2-3 dni w Legnicy będę mógł nabyć Epox'a 8RDA3+. Do tego barłbym 2 kości TwinMOS 512MB DDR400 PC3200 CL2.5 i tego juz chyba nic nie zmieni.

Największy problem jednak mam z procesorem i dlatego kieruję do was kilka pytań i proszę o szczerą i konkretną odpowiedź:

Chcę kupić Athlon'a XP 1700+ i nie wiem:

1) Ktory lepszy - zielony (niskonapięciowy), czy brązowy (wysokonapięciowy).

2) Który lepszy T-bred A, czy T-bred B0 ?

3) Jak rozróżnić T-bred A od B?

4) który lepszy? DLT3C JIUHB, czy DUT3C JIUHB?

5) Napiszcie pełną nazwe (wraz z modelem), który się dobrz kręci i ma odblokowane mnożniki.

Z góry wielkie dzieki.

P.S. Jak będę miał Epox,a to dam wam znać, jak się sprawuje nowy chipset NVidii!

Czy ktoś mi pomoże?

W piątek mam zamiar kupić se nowy komputer, więc proszę was bardzo o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym Tobie pomógł ale sie nie znam ;)

Chyba te zielone są lepsze i ta wersja JIUDB czy cos tam też, ale może napisz do działu OC a nie HRW... to taka rada...

Samm pomysl, wysokonapieciowy ... wiec jak podkrecisz to bedziesz musial zwiekszysc napiecie, wiec jak je zwiekszysz to bedzie sie jeszcze mocniej grzal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...