Falcon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Nie wiem co jest grane z moim kompem a dokładnie z ikonami 8O chodzi o to ze zmieniają swój wygląd na losowo wybraną inną np: plik *.rar ma swoją okresloną ikone odp dla programu i teraz gdy PoGraM z goodzinke w q3 , jedi , czy fifke po wyjsciu z gry okazuje sie ze zamiast swojej ikonki *.rar ma dajmy na to ikonke direktX ,malo tego plik *.sys ma dla przykładu ikone pliku *.bat a jeszcze inne mają nie odpowiednie dla swojego pliku ikony. Cały ten problem znika po zresetowaniu kompa natomiast pojawia sie prawie zawsze gdy oczekiwania od kompa sie zwiekszaja (gry, kompresja divx, kompresja audio a nawet ogladanie TV) Nie jest to z pewnością dla mnie klopotliwe ale jestem ciekaw czy wine ponosi za to juz wysłuzony komp ,Thx. PS:Duron 750,256Dimm 133,hd40,SbLive,GF2 Mx ,DVD,Karta TV,Karta sieciowa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 mozliwe ze wirusik..... ale format najlepszy na wszystko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 tez tak myslałem jednak uzywam kasperskiego wiec mysle ze mozna to wykluczyc , zresztą problem ten mam juz z 4 miechy i przez ten czas instalowałem juz windowsa z 3 razy z czego raz aby spr czy problem sie powtorzy a mimo to ikony szaleją :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 grafa ci wlnęła albo pamięci albo MOBO zainstaluj inny windows Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 zwieksz bufor na zapamietywanie ikon. to sie robi w tweakui lub podobnym jak masz inny win. Czasami pomaga. A generalnie, to win juz tak ma, ze sie lubi chrzanic. Mi osobiscie nie przeszkadza, ze ikonki sie wala, wazne, ze reszta dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 jezeli chodzi o karte to nie wiem a jezeli o pamieć to spr w norton utilites takze jest w porządku , zresztą nie jest to problem tylko zastanawiam sie nad przyczyną , a z tym buforem to ja ustawiłem w cacheman 5 wiec zobaczymy co i jak, Thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 To raczej nie wina sprzętu bo pewnie byś miał inne błędy. Wygląda to na wirusa, ale jeżeli go nie masz to nie wiem co to może być. Może zjawiska paranormalne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Hm PaRaNoRmAlNe 8O 8O moze niedługo nauczy sie lewitowac a wtedy naucze go skikać do lodówy po piwko DoBrE :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Usun plik ShellIconCache z katalogu Windows. Pomaga tez funkcja Repair Icons z TweakUI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...