Skocz do zawartości
SlaveBlade

Kiedy kładziecie się spać ? (Jeśli śpicie...)

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, jak w temacie o której zazwyczaj kładziecie się spać i ile zazwyczaj śpicie (jeśli śpicie) bo ostatni mój rekord to 5 h i to stanowczo za mało :( :( :( :( :( ale niestety, jak mówi przysłowie: nie śpij, bo cię okradną :twisted: :twisted: :twisted: nie stać mnie na sen :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak do szkoly nastepnego dnia trzeba to 23 albo troche pozniej, w kazdym razie przed polnoca, jak wolne to do 3 i 4. czasami jak jest cos do zrobienia, na informatyke czesto to siedze i do rana, najlepsze sa dni po 2 godzinach snu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, w czasie roku szkolnego chodze spac ok 22:00, jesli cos robie na kompie akurat to max do polnocy siedze. Czytamjeszcze jakies pol godziny lub wiecej ksiazke i zasypiam. Wstaje... w dni powszednie przed 6:00 najczesciej.

O wakacjach nie mowie bo wtedy wszystko sie zmienia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja musze koniecznie spac 8 godzin, wiecej/mniej powoduje, ze potem zdaza mi sie nie dzialac zbyt dobrze, nie nie. Poza tym wychodze z zalozenia, ze jak mi sie chce spac, to ide spac, natury nie oszukam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja jeszzce w zeszłym semestrze to zazwyczaj chodziłem koło 3 w nocy spać czasem jak miałem na 12 to nawet do 5-6. Ale to nie było dobre bo czasem i ćwiczenia olałem.

Teraz chodze zazwyczaj przed 1 no i jakoś spox wstaje około 7.45 do wydziału mam 5 minut piechtą a 1.5 minuty biegiem :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh spac poco :) , czasmi zapominam ze trzeba sie plozyc wstaje o 6 nad ranem wiec nie ma sensu klasc sie spac o 5 nad ranem :) , moj rekord 3 dni bez snu :) , ale w pracy zaczolem widziec dziwe rzeczy :) , bo dzwieki to po 2 dnianch bez snu juz mnie nawiedzaja.

Przy dobrych wiatrach max 4 godzinki snu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrob temat : kiedy robisz kupe :?

Ja osobiście robie kupę rano przed śniadankiem (o ile jem co mi się żadko zdaża) po pierwszym porannym papierosku

A spać chodzę zwykle około 1 w nocy, wstaje przed 7, chociaż wystarczają mi 3 godziny snu na dobe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to różnie bywa, przeważnie około 0:30-1:00, a jeśli się muszę uczyć na klasówke, takie 50-60 stron przeczytać to około 3 nad ranem :twisted: w weekend podobnie tak do 1:00 a wakacje to już MaTriX, to jest zmiana strefy czasowej na 20h na dobę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrob temat : kiedy robisz kupe :?

A wiesz zemoj braciak wymyslił juz jakiś czas temu taki temat ? :) Nie pamietam co to spowodowało.. jakaś ankieta w tv czy cos takiego .. :)

Ja kłade sie koło 24h :? Czesto kłade sie tak ze spię własnie te 7 h tylko :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam sypiam jak muszem iśc do szkoły tak po 6-5 godzin a jak moge sobie spać ile kcem to śpie i do 14 tak od 5 :D:DD:DD:D:. dzisaij np wogóle nie spałem jakoś sie nie złożyło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: na codzien chodze do szkoly, wiec staram sie spac po 6 h. na ogol siedze do 0:00, a wstaje w okolicach 6:00. w weekendy siedze do ok. 1:00-2:00, wstaje 9:00. taki jest moj zywot... wakacje to juz inna bajka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...