Varrol Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Mam jakieś nieodparte wrażenie, że ten temat juz kiedyś był, ale nieważne, bo szukać go i tak mi sie nie chce... Ja chodzę spać w przedziale od 1:00 do 2:00 - nawet jak wstaję o 7 rano - ale tak wcześnie wstaje tylko w czwartek i piątek, bo normalnie to tak koło 9-10. Z wyjątkami oczywiście np. jak jestem bardzo zmęczony to nawet o 22, a znowu z wtorku na środę miałem duzo roboty i spałem 3h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 U mnie to zawsze staram sie isc spac circa 22:00.(+- 20min). Bo jak nie bede spal min 8 godzin, to nastepnego dnia nie funkconuje :/ A wstaje o 6:20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Mam jakieś nieodparte wrażenie, że ten temat juz kiedyś był, ale nieważne, bo szukać go i tak mi sie nie chce... Ja chodzę spać w przedziale od 1:00 do 2:00 - nawet jak wstaję o 7 rano - ale tak wcześnie wstaje tylko w czwartek i piątek, bo normalnie to tak koło 9-10. Z wyjątkami oczywiście np. jak jestem bardzo zmęczony to nawet o 22, a znowu z wtorku na środę miałem duzo roboty i spałem 3h. Tak, drogi moderatorku, sam ten topic założyłeś :D:D:D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=76&...ighlight=spa%E6 Powszechie wiadomo, że nasza kultura jest kulturą cytatów, odniesień i powtórzeń :- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Mam jakieś nieodparte wrażenie, że ten temat juz kiedyś był, ale nieważne, bo szukać go i tak mi sie nie chce... Ja chodzę spać w przedziale od 1:00 do 2:00 - nawet jak wstaję o 7 rano - ale tak wcześnie wstaje tylko w czwartek i piątek, bo normalnie to tak koło 9-10. Z wyjątkami oczywiście np. jak jestem bardzo zmęczony to nawet o 22, a znowu z wtorku na środę miałem duzo roboty i spałem 3h. Tak, drogi moderatorku, sam ten topic założyłeś :D:D:D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=76&...ighlight=spa%E6 Powszechie wiadomo, że nasza kultura jest kulturą cytatów, odniesień i powtórzeń :- Buahahaha, LOL! :D :D :D Co do tematu to ja uważam, że trzeba się dobrze wyspać, więc na ogół chodzę 22-23 spać, a wstaję o 7:30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Mam jakieś nieodparte wrażenie, że ten temat juz kiedyś był, ale nieważne, bo szukać go i tak mi sie nie chce... Ja chodzę spać w przedziale od 1:00 do 2:00 - nawet jak wstaję o 7 rano - ale tak wcześnie wstaje tylko w czwartek i piątek, bo normalnie to tak koło 9-10. Z wyjątkami oczywiście np. jak jestem bardzo zmęczony to nawet o 22, a znowu z wtorku na środę miałem duzo roboty i spałem 3h. Tak, drogi moderatorku, sam ten topic założyłeś :D:D:D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=76&...ighlight=spa%E6 No proszę, czyli dobrze mi się wydawało :lol: hmmm "drogi moderatorku" 8O - nie używaj na przyszłośc takich określeń w stosunku do mnie - wiesz tak jakoś głupio brzmią... :lol: No cóż - czyli pasowało by zablokowac temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...