blube Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Witam, mam nadzieję, że bylibyście w stanie polecic mi jakiś zestaw konmputerowy dobraj jakości. Zależy mi na dość dużym dysku - wiecej niz 300 GB, moze wiecej oraz przynajmniej 2 GB RAMu. Nie znam się na sprzęcie, więc mam nadzieje, że bylibyście w stanie mi coś doradzić. Gdzie mogłabym taki zestaw kupić? Edytowane 21 Września 2009 przez blube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompanka Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 z tego co wiem, 1komp ma w ofercie gotowe zestawy komputerowe... osobiście nic konkretnego Ci nie polecę, lepiej byś skonsultowała się z obsługą, na pewno fachowo doradzą sprzęt odpowiadający Twoim potrzebom. swoją drogą, dlaczego nie chcesz zainwestować w dobrego laptopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Gotowe zestawy części są na forum, a prawie każdy sklep chyba Ci złoży zestaw jak poprosisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 zacznijmy od pytania do czego potrzebny komputer i ile na niego możesz wydać. jedno da się powiedzieć kup dysk 500gb F3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...