Michaelius Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Z racji , ze w srode czeka mnie wizyta montera bo moj super net w aster zamiast 4/8 osiaga zawrotne 0,2 do 1,3 Mbita. Mam pytanie: czy moge legalnie dzielic internet wewnatrz jednego mieszkania ? Bo nie wiem czy chowac router czy nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Jest legalne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Przeciez w umowie masz nawet podana ilosc IP :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Kiedys z tego co pamietam byl zakaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Taaaa i przy laczu 10Mbit dostawales 5 adresow IP by mogl korzystac z nich jeden komputer... Przeciez nawet jak sie do nich dzwoni to pytaja czy ma sie kompa podlaczonego bezposrednio do kompa czy moze masz router. Lacze mozesz sobie dzielic , ale wylacznie w obrebie mieszkania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Dokładnie, kiedyś był zakaz dzielenia i jeśli chciało się dodać kolejny komputer to była dodatkowa opłata. Tzn tak było (jest?) w Krakowie, może tylko u nas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...