nichu Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Chciałem na nim zainstalować windowsa ale wyskakuje mi że partycja nie jest zgodna z formatem windows xp czy jakoś tak. Próbowałem usuwać partycje i tworzyć na nowo ale nic nie pomogło. Jak używam PartitionMagic to wyskakują jakieś błędy. Czy jest jakiś program który poradzi sobie z tym dyskiem? Edytowane 22 Września 2009 przez nichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Jest. Instalator Windows. Usuń wszystkie partycje do zera Partition Managerem i zrób spod instalatora, będzie najbezpieczniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nichu Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Jest. Instalator Windows. Usuń wszystkie partycje do zera Partition Managerem i zrób spod instalatora, będzie najbezpieczniej.ok THX Edytowane 22 Września 2009 przez nichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nichu Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Jest. Instalator Windows. Usuń wszystkie partycje do zera Partition Managerem i zrób spod instalatora, będzie najbezpieczniej.Niestety nie pomogło, dalej to samo czyli partycja niezgodna z formatem windows czy jakoś tak jest napisane i niechce się instalować. Dziwne jest to że jak mam podłączone pozostałe dwa dyski to na tym trzecim felernym instaluje się windows normalnie(nie wyskakuje partycja niezgodna z formatem windows) ale jak odłączę te dwa to windows się nie chce odpalić. Co to może być, wie ktoś? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Niestety nie pomogło, dalej to samo czyli partycja niezgodna z formatem windows czy jakoś tak jest napisane i niechce się instalować. Dziwne jest to że jak mam podłączone pozostałe dwa dyski to na tym trzecim felernym instaluje się windows normalnie(nie wyskakuje partycja niezgodna z formatem windows) ale jak odłączę te dwa to windows się nie chce odpalić. Co to może być, wie ktoś? :sad: zmien kabelek, gniazdo w plycie... moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nichu Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 zmien kabelek, gniazdo w plycie... moze pomozeTo nie może być to, dysk działa normalnie jak są podłączone pozostałe dyski jak je odłączam to zaczyna się kaszanić. Ale dla pewności sprawdzę. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...