jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 To ja widze, ze mam zajebistego kompa, u mnie pokonanie bariery 11 k to zaden problem. Bede probowal 12k ale szczerze watpie, mysle ze musialbym robic vmoda. Moze 11,5 uda mi sie na aktualnym sprzecie. Pokombinuje troche i dam wynik. Jesli chodzi o 3dmark03 to mam cos miedzy 1600 a 1700 juz nie pamietam dokladnie. Jak zrobie testy to zaktualizuje podpis. A pusc pelen test a nie tylko pierwsze 4. To jest prawdziwy wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja sie bede staral pokona 12k niedlugo :) wczoraj wywalilem ten pierdzacy cooler i malutki radiator i dowalilem wielki radiator od starego celka :twisted: 5 min w lodowce i po krzyku chodzi jak w podpisie na pasywnym chlodzeniu :) mam troche zanizone napiecie na rdzen i pamieci bo to LE :lol: zrobie malego modzika i 320/320 bedzie w zasiegu mozliwosci (teraz mam 285/285 na zanizonych napieciach ) :twisted: zwlaszcza ze hynixy 3.3 , dowale jakis cooler 12cm nawiewajay na grafe i plyte i bedzie cisza i chlod :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Daj linka do compare do 3Dmarka2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 narazie mam 11100 pkt jak przekrece na 320/320 to dam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 mi sie udalo wycisnac 9800pkt, ale na tych kiczowych pamieciach, niedlugo je zmienie i moze do tego mobo, wtedy bede 11k atakowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...