ADIHC1 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o sieci komputerowe, ale chciałbym w swoim mieszkaniu mieć bezprzewodowy dostęp do Internetu. Zakładam, że router będzie musiał być z modemem DSL (obecny modem: ASMAX AR-801 MP), na nim konfigurowane połączenie PPPoE. Z routera kablem RJ-45 do PC, a bezprzewodowo do notebooka? Jaki router polecacie? Jak widać wymagania mam niewielkie, więc liczę na to, że cena urządzenia będzie rozsądna (100-130zł z przesyłką?). Najlepiej, gdyby router był dostępny w sklepie ProLine. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laiczka Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) Juz w tym dziale polecałam kontakt ze sklepem sklep.delta.poznan.pl - zwykle radzę się ich w sprawach elektroniki. Ceny u nich też niewysokie, wiec może od razu coś wybierzesz. Ostatnio mój tata kupił tam modem bezprzewodowy - na razie działa tfu tfu jak się patrzy;) Edytowane 27 Września 2009 przez Laiczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Laiczka, Ty nie masz jeszcze bana? Adminie, widzisz i nie grzmisz??!! A dla autora tematu: tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...