EDDY Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 sciagac i nie marudzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ale czy warto instalować? mam teraz zainstalowane 9.0 i czy warto dokładać a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dziwne pytanie ;P 9.0 nie jest finalna wersja! to ciagle byla beta, a 9.0a jest juz finalowa wersja (w koncu ;-)), a do tego jest to cala instalacja, a nie WebSetup, tak jak to bylo przez jakis czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Nareszcie poprawki, juz sie doczekac nie moglem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a ja myslem ze 9.0 byla w porzadku, widać sie pomyliłem. Juz naprawiam swój błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Po instalacji zadnych zmian nie uswiadczylem. Nie ma mowy o wzroscie wydajnosci, czy stabilnosci. Podobno w "a" dolozono jakies poprawki do Radkow, ale jakos nie uswiadczylem zadnych zmian. Mozna instalowac, ale nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Zawsze jest wybór instalować lub nie :) Ale skoro to jakieś poprawki to można by było zainstalować... (ja spowrotem na DX 8.1 jade) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 No ekstra poprawki sa , bloodrayne np wywala sie przy wlaczeniu complex na wode odrazu , po wylaczeniu complex`u po jakis 10minutach zwiecha a to wszytskow kochanym direct 3d i zainstalowanum dx 9.0a. Dodam ze na opengl jest wszystko si. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 czyli DX9.0a nie instalować. Czy ktoś ma jeszcze jakieś spostrzezenia po zainstalowaniu dx90a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 czyli DX9.0a nie instalować. Czy ktoś ma jeszcze jakieś spostrzezenia po zainstalowaniu dx90a u mnie wszystko chodzi, tak jak z poprzednia wersja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...