Gość adas123 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Witam, po pierwsze nie wiedzialem za bardzo gdzie umiescic owy temacik wiec jesli nie ten dzial to prosze przeniesc... Do rzeczy: niestety nie posiadam zadnego dobrego programu do edycji grafiki, a potrzebuje zmodyfikowac przezroczysta grafike, a mianowicie rozciagnac ja tak zeby proporcje obrazka oraz szerokosci ramki zostaly takie same, potrzebuje pare wersji od tej co jest co 0,5 cm, tak z 8 wersji... oraz prosba o zmodyfikowanie pliku "wiadomosc" zeby rowniez jego tlo bylo przezroczyste (tak samo jak pozostala grafika), nie sam obrazek... ...jesli ktos moglby dla mnie takie cos zrobic bede wdzieczny, format pliku pgn...w zalazczniku sa pliki.. Z gory dzieki!! grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Nie wiem czy o to ci chodziło: http://wyslijto.pl/plik/mn6pxa3c0t Edytowane 17 Października 2009 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...