FL Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 cze wszystkim! Mam takie pytanko. Będę w niedługim czasie kupował wyświetlacz do obudowy. Czy nie znacie jakiejś strony internetowej gdzie są programy sterujące do LCD??? Z góry dzięki;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wpisz w wyszukiwarce na forum "lcd AND soft" i nie zadawaj więcej takich głupich pytań ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Możesz próbować zanleźć jakiś sterownik na www.chip.pl słyszałem że mają tam spor sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Od takich rzeczy jest google.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Możesz próbować zanleźć jakiś sterownik na www.chip.pl słyszałem że mają tam spor sterowników.LOL :lol: Ale sie usmialem. Mozesz poszukac przez dowolna wyszukiwarke. www.jalcds.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...