Polar Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 U mnie pierwsza faja w dniu daje najwięcej przyjemności potem już nie czuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 U mnie pierwsza faja w dniu daje najwięcej przyjemności potem już nie czuje.ja lubie sobie zapalic jak np. caly dzien nie pale i dopiero jakos pod wieczor mam okazje, z rana papieros mnie zazwyczaj muli, a czasami powoduje nawet reakcje wymiotną :( jak posmakowaly ci pall malle to sprobuj ich w wersji pomaranczowej (super light) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 ja również przypalam tylko późnym wieczorem często idę sobie po prostu połazić po mieście w nocy i wtedy mi najlepiej smakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Poważnie w ogóle cokolwiek czujesz paląc super-lighty? Niebieskie L&M na ten przykład (czyli lighty a nie s-lighty!) - nie czuję tam szczególnie gęstego dymu, wręcz tylko podsyca mi apetyt na jakiegoś czerwonego. Nawet czerwone L&M są dla mnie słabiuchne. Jak lubisz posmakować to spróbuj koniecznie zielone Red & White. Dzisiaj zmęczyłem ramkę West Ice Slims i zupełnie przyzwoite, choć też bardzo słabe (ale miały milutki smak i uczucie zimnej mięty w gardle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Poważnie w ogóle cokolwiek czujesz paląc super-lighty?A dlaczego nie? Ja pale zazwyczaj 'lighty', ewentualnie z mocnych Camele jeśli nie ma Davidoffów, a jak ktoś mnie s-ligtem jakimkolwiek poczęstuje to normalnie czuje że zapaliłem, nie widzę jakiejś większej różnicy z normalnymi papierochami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 A dlaczego nie? Ja pale zazwyczaj 'lighty', ewentualnie z mocnych Camele jeśli nie ma Davidoffów, a jak ktoś mnie s-ligtem jakimkolwiek poczęstuje to normalnie czuje że zapaliłem, nie widzę jakiejś większej różnicy z normalnymi papierochami.A ja mimo ze nie pale czułem dużą różnice miedzy red a lightami ;). Pol lightcie często nic nie czułem nawet jak to był 1 pet. Musiałem od razu drugiego zarzucić i było ok. Może to przez różnice 0,2mg nikotyny i jak to wnika do płuc ? Chyba tak. Jak to ktoś zaznaczyły czerwone Marlboro softpack to jak palnik w ryju i o to biega chyba ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Lucky Strike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 "recham" juz ze 3 lata, palilem rozne fajki, zaczelem od lmow, pozniej przez d;ugi czas byly vicki, pozniej camele, znow powrot do lmow i na obecna chwile marlboro light na moj gust, jesli szukasz papierosa dobrego w smaku, dajacego radosc z palenia, to tylko marlboro, dla odmiany lucky strike, chociaz pol roku temu to byly 100 razy lepsze fajki, na chwile obecna chce ograniczyc i kupilem marlboro super light, ale to jednak nie to samo co goldy, wedlug wielu znajomych najlepsze fajki na chwile obecna, nie drapia, maja ladny dymek, i nie smierdzi z buzi jak z pieca weglowego ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 "recham" juz ze 3 lata, palilem rozne fajki, zaczelem od lmow, pozniej przez d;ugi czas byly vicki, pozniej camele, znow powrot do lmow i na obecna chwile marlboro light na moj gust, jesli szukasz papierosa dobrego w smaku, dajacego radosc z palenia, to tylko marlboro, dla odmiany lucky strike, chociaz pol roku temu to byly 100 razy lepsze fajki, na chwile obecna chce ograniczyc i kupilem marlboro super light, ale to jednak nie to samo co goldy, wedlug wielu znajomych najlepsze fajki na chwile obecna, nie drapia, maja ladny dymek, i nie smierdzi z buzi jak z pieca weglowego ; ) +1 marlboro zlote sa zajebiste, ostatnio widzialem w pewnym sklepie owe papieroski w miękkim opakowaniu, chyba kupie dla samej paczki : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Ja pale jedynie marlboro mentolowe, wczesniej LM mentolowe ale to crap. :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 jak dla mnie menthole zostawiaja w ustach jeszcze gorszy posmak niz zwykle fajki :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Kiedyś były takie Davidoff Magnum - pamięta ktoś jeszcze? - grubiej zwijane niż standardowe. To były dobre fajeczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) Ja preferuję Camele (zazwyczaj żółte), bo 40 gr więcej na Marlboro w soft pacu mi szkoda kasy :lol2: Nie wiem czy to moja odosobniona opinia, ale wydaje mi się że kiedyś markowe papierosy smakowały lepiej. Pamiętam że kiedyś paliłem Goldeny żółte, ale miały w sobie takie coś że po jednym papierosie chciało się od razu zapalić drugiego. Nie polecam mentolowych Route 66 i Mew. L&My moim zdaniem się ostatnio popsuły. Nie pomyślcie że jestem jakiś pedant, ale wydaje mi się też że smak papierosów zależy od wilgotności powietrza. Bo podczas deszczowej pogody wszystkie papierosy przestają mi smakować. :D Edytowane 3 Października 2009 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Chyba jest w tym trochę racji, też odczułem pogorszenie jakości papierosów. Kupiłem ostatnio z sentymentu paczkę Lucky Strike Red. Jakoś tak straciły swój dawny dobry posmak oraz zapach. Pamiętam też Route 66 które smakowały bardzo dobrze kiedyś... a teraz nie mogę nawet spalić takiego jednego. Jedyne fajki które mi podchodzą w tym momencie to West Ice. Ojciec skręca maszynką na własną rękę, używa tytoń "Grodzki" muszę przyznać że wole to zapalić niż większość rynkowych szlugów teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 West Ice są dobre ale to raczej średnio mocne fajki. Ostatnio sprawdzałem Marlboro zielone i nawet dobre są lepsze niż te srebrne mniej się śmierdzi po wypaleniu mimo że sa mocniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 najlepsze lighty jakie paliłem. między filtrami znajduje się porcja drobno zmielonego tytoniu, który kolosalnie zmienia smak. u nas nie ma szans dostać, za to są na Ukrainie (Ukraina nie ma swoich fabryk fajek i sprowadza ze Szwajcarii) i to za 3 złote w przeliczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 masz dostep do tych marlboro, odezwij sie na om, ogromnego smaka mi zrobiles :) wczoraj palilem, lmy niebieskie, i mam wrazenie ze wrocily "do formy" albo to kewstia pogody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 nie mam. byłem w tym roku dwa razy we lwowie i przy okazji brałem, ale że jest limit dwóch paczek na wschodniej granicy to biorę tyle, ile niepalący znajomi mogą mi przewieźć. wczoraj akurat dałem ostatnią paczkę znajomej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Nowe mentolowe REd & white vibe calkiem calkiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommoOhio Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Camele Menthole, dno totalne! Te marlboro wyżej wspomniane paliłem i potwierdzam ;) gdyby ktoś miał dostęp za 3zł kupię tego kilka palet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...