GTC Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam :) wiem że być może nie ten dział ale nie znalazłem odpowiedniego do tego tematu.. otoz moj problem wyglada tak: mikrofon dzialal sprawie wszytstko bylo ok do czasu kiedy zainstalowem Voice Changer Diamont 6.0, i przestalo działac.. odinstalowałem to ale nic nie dało. Mam XP HE a moja karta to Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI C-Media-Device. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Czy mikrofon w regulacji głosnosci jest zaznaczony jako źródło dzwieku? Oraz czy opcja zwiekszenie wydajnosci mikrofonu ( +20dB ) jest zaznaczona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icePC Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Czy próbowałeś zainstalować najnowsze sterowniki? Czy mikrofon nie został wyciszony w opcjach dźwięku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...