lopik_ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mam takie pytanie mam 19 lat i jestem chory i nie rosnę i w związku z tym mam 135 cm :oops: wzrostu i dam rady jeździć samochodami tylko Fiatem 126p bo w innych samochodach nie widzę drogi a chciał bym zrobić Prawo Jazdy i chciałem zapytać czy jest to możliwe i jeśli tak to w jaki sposób . Bardzo Proszę o Odpowiedź . Dziękuję. (nie chodzi o mnie tylko mam takiego kolegę) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Hmmm, nie sądze, żeby to był wielki problem. Ale decydująca jest tu opinia lekarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Powiedz swojemu koledze że można (w sumie nie wiem) ale ogladałem kiedyś taki program na polsacie o takim koleżce który też miał coś około 130cm i był taxówkarzem, poprostu miał wydłuzone pedały (hamulec sprzęgło i gaz) oraz podwyższone siedzenie i jedził Taxówką że aż miło. A więc spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 heeh a czemu by nie? Ciekawe jak to będzie ze zdawaniem ale chyba spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 tak musisz mieć specjalnie do tego przystosowany samochód żebyś sięgał dobrze pedałów i dobrze widział droge kiedyś był program na tvnie rozmowy w toku i było także o tyk krótki kawałek potem musisz sobie załatwić kursanat i jeszcze coś tam od lekarza też w tym chorym kraju trzeba na ank mieć i do kupa załatwiania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 qwa ciesze sie z tego ze jestem zdrów jak ryba i nie mam takich problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Kurcze ludzie bez nog jezdza a kolega sprawny i sie przejmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Powiedz koledze ze wszystko bedzie ok :D Na pewno zda i daje sobie uciac glowe, ze bedzie madrzejszym kierowca od ty debili co widzialem dzisiaj w katowicach :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Kurcze ludzie bez nog jezdza a kolega sprawny i sie przejmuje.dokladnie co najwyzej bedzie musial miec dluzsze pedaly/wyzszy fotel... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...