Skocz do zawartości
kobus

jaka klawiaturka

Rekomendowane odpowiedzi

otoz zastanawiam sie nad zmianą klawatorki i chodzi mi o taką w ktorej jest ciche stukanie a takze chyba bezprzewodowa cena do 150zł ew.200 ma ktos propozycje i jak to jest z takimi co mają full bajerow jeszcze np scroll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

mam Logitecha Logitecha Internet Navigator - tyle że nie SE - biało granatową - od jakichś 5 m-cy. Pierwsze dwa miechy były super - ochow i achow nie bylo konca - potem cos zaczelo sie psuc:((. Nie wiem - niektore klawisze sie zacinaja, gdy nie nacisnie sie centralnie w klawisz :(, co jest denerwujace dla osoby piszacej bez patrzenia na klawiature :(

W pracy mam chicony za 20 zl :) i nieraz wydaje mi sie, ze lepiej sie na niej pisze :evil:

Kupilem w Media Markt, wiec chyba to nie podroba. A nie wiem czy to mozna reklamowac - moze to ja jestem zbyt wymagajacy :(. moze ja rozbiore, ale po zakupie klawiatury za 170 zl jakos jestem rozczarowany :cry:

mial ktos taki problem?

pzdr qki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem bezprzewodowego Media Techa za 100zl. Kupilem go na allegro i wiekszego shitu nie widzialem..... :( Wiecej nerwow stracilem niz to jest warte. Gubila litery Wordzie i blokowaly sie klawisze w gierkach. Stwierdzilem ze kabel od klawy mi nie przeszkadza bo nie laze z klawa po pokoju. Ma byc po prostu wygodna, cicha i funkcjonalna nie do przesady.

Sprzedalem tego Media - Techa i szarpnalem sie na Logitecha za 199zl w Media - Markt. I teraz wiem ze nie zamienie jej na zadna inna. Dla mnie bezkonkurencyjna :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja wtrace swoje 3 grosze..

jezeli to ma byc wiecej do 'grania' to nie kupuj ergonoma (taka lamana) - najlepiej zwykla prosta klawiature..

ja mam logitecha desktop OEM (czy jakos tak) i mi sie nigdzie indziej lepiej nie gralo/pisalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...