kobus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 otoz zastanawiam sie nad zmianą klawatorki i chodzi mi o taką w ktorej jest ciche stukanie a takze chyba bezprzewodowa cena do 150zł ew.200 ma ktos propozycje i jak to jest z takimi co mają full bajerow jeszcze np scroll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No to ja polecam Logitech Cordless Keyboard. Niestety niewiem ile kosztuje. Ale jest super. Taka czarna : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja polecam Logitech Internet Navigator Special Edition (czarna) za ~180zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 To co ja ci mówiłem to lipa bo trzeba z myszką kupić... Także lepiej navigatora... Linki: To jest ta co mówiłe tylko że z mychą... http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/1882 Navigator http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/3812 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak szalec to szaleć hhhiii http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/6293 :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Polecam z cala odpowiedzialnoscia klawe ktora mam w podpisie :wink: Zadne Media Techy i inne g.o.w.n.a :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Witam mam Logitecha Logitecha Internet Navigator - tyle że nie SE - biało granatową - od jakichś 5 m-cy. Pierwsze dwa miechy były super - ochow i achow nie bylo konca - potem cos zaczelo sie psuc:((. Nie wiem - niektore klawisze sie zacinaja, gdy nie nacisnie sie centralnie w klawisz :(, co jest denerwujace dla osoby piszacej bez patrzenia na klawiature :( W pracy mam chicony za 20 zl :) i nieraz wydaje mi sie, ze lepiej sie na niej pisze :evil: Kupilem w Media Markt, wiec chyba to nie podroba. A nie wiem czy to mozna reklamowac - moze to ja jestem zbyt wymagajacy :(. moze ja rozbiore, ale po zakupie klawiatury za 170 zl jakos jestem rozczarowany :cry: mial ktos taki problem? pzdr qki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 no jak bede mial kase to biore Logitech Internet Navigator Keyboard Special Edition super jest a nie wiecie gdzie w necie za przystepną cene mozna nabyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A jakas klawiature bezprzewodowa, ale w wersji tanszej moglibyscie polecic. Bo tez sie rozgladam za czyms, ale 200 zeta za kiborda to troche za duzo dla mnie Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mialem bezprzewodowego Media Techa za 100zl. Kupilem go na allegro i wiekszego shitu nie widzialem..... :( Wiecej nerwow stracilem niz to jest warte. Gubila litery Wordzie i blokowaly sie klawisze w gierkach. Stwierdzilem ze kabel od klawy mi nie przeszkadza bo nie laze z klawa po pokoju. Ma byc po prostu wygodna, cicha i funkcjonalna nie do przesady. Sprzedalem tego Media - Techa i szarpnalem sie na Logitecha za 199zl w Media - Markt. I teraz wiem ze nie zamienie jej na zadna inna. Dla mnie bezkonkurencyjna :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 to ja wtrace swoje 3 grosze.. jezeli to ma byc wiecej do 'grania' to nie kupuj ergonoma (taka lamana) - najlepiej zwykla prosta klawiature.. ja mam logitecha desktop OEM (czy jakos tak) i mi sie nigdzie indziej lepiej nie gralo/pisalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...