MaKaR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 mam taką kamerke do zakupu creative web cam go plus i tak sie zastanawiam czy ją łyknąc koleś mówi że chce 2 stówki bo jest na głodzie a że ona podobno kosztuje w sklepie 600 zł czy cos ja nie wiem szukałem w necie tej kamerki i cos jej znaleźć nie moge moglibście doradzić czy sie opłaca i jakies linki di opisów opcji i wygladu tej kamerki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ktoś coś co nikt nie wiem co wy no?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 O ile dobrze pamietam byla to jedna z pierwszych kamerek umozliwiajacych robienie zdjec po odlaczeniu od kompa http://www.pcworld.pl/artykuly/8941.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 może ktoś jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 szczerze mowiac to za 200zl mozesz dostac nowa i mnmiejsza kamerke z aparatem w sklepie i bedziesz mial do tego gwarancje. Moze nie creative ale cos zawsze. Calkiuem fajne sa Mediatech cieniutkie i male i chyba tez robio zdjecia w rozdzielczosci 640/480 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 tzn jaka np jakiś model czy coś ajkiś dane linki radzcie wy sie znacie na tym a ja nie może jednak sie opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 600zl mogla kosztowac kilka lat temu. Widzialam w jakims tescie jak lamerki dopiero wchodzily i pamietam ze Logitech'a modele byly najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 oooooo a może mediatecha mt404 na allegro chodzą po 200 zł czytałem i nawet nie powiem że jest źle ale ja sie na tym za bardzo nie znam co wy na to ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Miałem kiedyś tą kamerkę - jako kamera pracuje sredio, ale jako aparat to już zupełna porażka. Kup sobie już lepiej aparacik Trust'a (lub mediatecha) jest to jednak APARAT z funkcją kamery, a nie na odwrót. Cudów i tak się nie spodziewaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 mam taka kamerke, kiedys daaawno temu kupilem... Teraz warta max 150zl, W trybie cam jest ok, po odlaczeniu od komputera jej najwieksza wada jest brak lampy bl. dlatego musi miec dosc dobre oswietlenie - jesli nie ma to jakosc fotek strasznie spada... Max 640x480, niekiedy widac przebarwienia czerwonego koloru. Ciezko to nazwac dobrymi fotkami, ale jak sie nie ma niczego innego to moze styknac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a co śądzicie o musteku gmsart mini kosztuje tez 200 stówki ale z tego co widze też nie ma lampy qrde a fajne nawet zdjęcia robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...