Skocz do zawartości
MaKaR

czy to sie opłaca???????? kamerka internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

mam taką kamerke do zakupu creative web cam go plus i tak sie zastanawiam czy ją łyknąc koleś mówi że chce 2 stówki bo jest na głodzie a że ona podobno kosztuje w sklepie 600 zł czy cos ja nie wiem szukałem w necie tej kamerki i cos jej znaleźć nie moge moglibście doradzić czy sie opłaca i jakies linki di opisów opcji i wygladu tej kamerki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mowiac to za 200zl mozesz dostac nowa i mnmiejsza kamerke z aparatem w sklepie i bedziesz mial do tego gwarancje. Moze nie creative ale cos zawsze. Calkiuem fajne sa Mediatech cieniutkie i male i chyba tez robio zdjecia w rozdzielczosci 640/480

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś tą kamerkę - jako kamera pracuje sredio, ale jako aparat to już zupełna porażka. Kup sobie już lepiej aparacik Trust'a (lub mediatecha) jest to jednak APARAT z funkcją kamery, a nie na odwrót. Cudów i tak się nie spodziewaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam taka kamerke, kiedys daaawno temu kupilem... Teraz warta max 150zl, W trybie cam jest ok, po odlaczeniu od komputera jej najwieksza wada jest brak lampy bl. dlatego musi miec dosc dobre oswietlenie - jesli nie ma to jakosc fotek strasznie spada... Max 640x480, niekiedy widac przebarwienia czerwonego koloru. Ciezko to nazwac dobrymi fotkami, ale jak sie nie ma niczego innego to moze styknac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...