jacek1985a1 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Witam mam taki oto problem Mam komputer po bracie który wyjechał na wypsy i on ma cos takiego tam zainstalowane ze trzeba wybrać boot albo windowx XPgość - zaledwie kilka dziesiat Mb, albo log admin gdzie jest reszta , dzis loguje się i pojawia sie komunikat : Booting "admin" rootnoverify (hd0,0) chainloader (hd0,1)/boot/mbr makeactive boot Bootauth absent! I tu klops nie wiem co robić wcześniej czegoś takiego nie było , może ktoś z was wie co należy zdziałać by znów sie logować, laptop z roboty po kliku latach wykupił go, a oprogramowanie ochronne zostawił nie ruszane do Windows XPgość loguje bez problemu Każde info będzie bardzo pomocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Zredaguj post. Z tego co wyczytalem masz problem z kontem admin na linuxie. Ale jakim linuxie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...