Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 W sklepie Tweak'a chyba zamówię ale 400 czy 333 bo te 33 kosztują 139zł a 400 też Twinmosa 199 to chyba lepiej dopłacić 40 zł? no pewnie ze TAK :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 OK dzieki, pozdrawiam ALL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Jak masz kasę, to radzę Kingstony (400mhz), a ilość to sam sobie dobierz według uznania :) Tutaj masz link jakby co --> http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 To już nie wiem ale wydaje mi się że Twinmosy 400 będa dobre a na Geli 400 to troche duzo kasy trzeba wyłożyćTo już nie wiem ale wydaje mi się że Twinmosy 400 będa dobre a na Geli 400 to troche duzo kasy trzeba wyłożyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 bierz te TwinMOSy 400 i sie nie zastanawiaj juz sa swietne dzis dostalem i sa zajebiste ale bierz na kosciach Mteca dobze ci radze :) :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ale chyba jak będę zamawiał to nie podam im na jakich kosciach chce? Chyba że kupił bym w sklepie normalnie i sie zapytał jakie mi oferują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ale chyba jak będę zamawiał to nie podam im na jakich kosciach chce? Chyba że kupił bym w sklepie normalnie i sie zapytał jakie mi oferują. a to dlaczego nie przeciez w siriusie tak mozesz ja tak kupilem napisalem jakie chce i takie mam :) :) pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A ile dałeś?, długo czekałeś? podaj mi linka do tego sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 @storm Co to znaczy, że są zajebiste? Podaj max MHz i timingi oraz napięcie. Ja muszę ostrzec co do TwinMOS'ów 400. Zamówiłem takie w BarwKomp'ie (moduł 512MB) i były co najmniej do bani. Nie pracowały na 200 przy standardowym napięciu, nawet po zwiększeniu napięciu wywalały błędy w Prime'ie. Na Corsair'ach wszystko OK więc to nie wina mobo ! Moze trafił mi się kiepawy egzemplarz, a może nowe serie są gorsze. Pozdrawiam i ostrzegam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 @storm Co to znaczy, że są zajebiste? Podaj max MHz i timingi oraz napięcie. Ja muszę ostrzec co do TwinMOS'ów 400. Zamówiłem takie w BarwKomp'ie (moduł 512MB) i były co najmniej do bani. Nie pracowały na 200 przy standardowym napięciu, nawet po zwiększeniu napięciu wywalały błędy w Prime'ie. Na Corsair'ach wszystko OK więc to nie wina mobo ! Moze trafił mi się kiepawy egzemplarz, a może nowe serie są gorsze. Pozdrawiam i ostrzegam, wieksze kosci zawsze gorzej sie kreca przynajmniej owiele trudniej trafic jakies dobre ja mam TwinMOSy 245/400 na kosciach Mteca chodza na 220 na max timingach i przy napieciu 2,7V wiecej nie sprawdzalem wiec jak dla mnie zajebiscie ale chodza spokojnie 237 przy timingach 2-3-3-5 przy napieciu 2,9V i pojda wiecej :) :) zreszta tu jest test http://www.sirius.pl/art.php?id=105&typ=test&aid=76 mam dokladnie takie same :) :) pozdr :P :P[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A ile dałeś?, długo czekałeś? podaj mi linka do tego sklepu wiec tak dalem razem z przesylka 206zł czekalem na nie 3 dni a tu masz linka do sklepu http://www.sirius.pl/ :) :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Bez przesady. Taka różnica nie może być tłumaczona poprzez różnice wielkość 256<->512 MB. Wniosek, albo moduły 512 są do bani albo TwinMOS'y to ruletka :? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 No to trzeba będzie spóbować szczęścia zobaczymy ale chyba się skusze na te Twinmosy, ale głupi że to sprzedarz wysyłkowa i jak by co to bedę sporo miał problemów z reklamacją... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Bez przesady. Taka różnica nie może być tłumaczona poprzez różnice wielkość 256<->512 MB. Wniosek, albo moduły 512 są do bani albo TwinMOS'y to ruletka :? Pozdrawiam, kazda pamiec to loteria ja tylko mowilem ze trudniej trafic dobze krecace sie 512 niz 256 tak samo jak jest z tymi nowymi kingstonami jednym biegaja na max timingach a drugim nawet nie chca na standardowym taktowaniu biegac tak wiec zalezy jak trafisz nigdy nie bedziesz mial pewnosci ze pojda natyle na ile pisza :( no ale TwinMOS to chyba obecnie najlepsze rozwiazanie :) :) pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tez mi się tak wydaje jutro albo po utro zamówie, napewno będe zadowolony kumpel odrazu zamówi to złozymy się na przesyłke :) Pozdrawaim ALLTez mi się tak wydaje jutro albo po utro zamówie, napewno będe zadowolony kumpel odrazu zamówi to złozymy się na przesyłke :) Pozdrawaim ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 taki temat albo podobny był juz x razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A co powiecie o tym, że Twinmosy 512 MB w Pronoxie mają w dwóch wersjach jedna oznaczona jest jako 512 (2*256 MB) - może te będą lepsze bo są droższe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...