Rob1N Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Czy ktoś na tym forum pracuje na jakiejś obrabiarce CNC ? Moduję obecnie moją obudowę i poszukuję kogoś kto ma dostep do obrabiarki oraz (mniej pilne) tokarki. Oczywiście w grę wchodzi również laser. Interesują mnie wszystkie osoby poza maniakalnym. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Czemu wykluczyłeś maniakalnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 A może Barus? Tnie wodą, laserem. GG: 4021160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1N Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Czemu wykluczyłeś maniakalnego ?bo z nim już gadałem i powiedział że się tego nie podejmie. A może Barus? Tnie wodą, laserem. GG: 4021160 Dzięki wielkie. Napewno się z nim skontaktuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Odezwij się do usera klami85. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...