p3dzi0r Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 okej , to do czego to służy , bo ja myślałem że jak się ma pyte z socket 370 to moge wstawic proca FC-PGA , chyba mam racje co nie ? a tu zaprzeczenie tej słynnej tezy : http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6076164 chyba że to przelotka z ppga na fcpga ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 BUEHEHEHEHEHEHE :lol: :lol: :lol: Slyszeliscie intelowcy o tym ze aby mozna wlozyc procka FC-PGA w S370 trza miec jakas przejsciowke. To pewnie jest przyczyna tak slabej wydajnosci procesorow na s370. Jak zalozycie sobie ta przejsciowke to bedziecie miec super wydajnosc :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 To jak napisales pewnie przelotka ppga fcpga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Nie, ppga i fc-pga mają inny rozkład sygnałów na gnieździe socked 370. Sprzwdź w instrukcji do płyty czy twoją obsługuje fc-pga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...