nichu Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Nie chce mi drukować czarnego koloru, tuszu jest ponad połowa. Czyściłem kilka razy i nic. Wie ktoś jak temu zaradzić? Jak sprawdzam jakość druku to z pozostałymi trzema kolorami jest ok tylko z czarnym coś nie tak :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 sa tylko 2 wyjscia : Zapowietrzyła się głowica ( czyszczenie 3 krotne powinno to usunac ) Zatkała sie przez tusz lub zaschła.. Zamienniki czy oryginały ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nichu Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) sa tylko 2 wyjscia : Zapowietrzyła się głowica ( czyszczenie 3 krotne powinno to usunac ) Zatkała sie przez tusz lub zaschła.. Zamienniki czy oryginały ? Mam oryginały, czyściłem już ze 4 razy i nic. Jest na to jakiś sposób? Dobra przeczyściłem 5-ty raz i jest ok :lol2: Teraz będę czyścił po każdym drukowaniu! Edytowane 27 Września 2009 przez nichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Nie polecam tego... zapełnisz szybko pampers wywali komunikat unable to print lub F4 i tylko serwis ci pomoze... Widocznie sie zapowietrzyła ... teraz powinno byc ok a jeszcze jedno drukarka zawsze czysci głowice przed rozpoczeciem drukowania.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nichu Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) Będę pamiętał THX. Kończą mi się tusze, znalazłem na Allegro coś takiego. http://allegro.pl/item752018271_10szt_lc11...n_585cw_fv.html Mogą być takie tusze czy nie bardzo? Edytowane 27 Września 2009 przez nichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...