konrad1559 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) Witam.Zastanawiam się nad kupnem pada i myślę nad Xboxowym do PC i Logitech ChillStream.Który z nich będzie lepszy? Edytowane 27 Września 2009 przez konrad1559 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Ja mam xboksowego i sobie chwalę. Wcale nie musi być ten dedykowany pod PC, moze być ten co dają do xbox-a, po zainstalowaniu sterowników działaja tak samo. Jedyne co mi w nim nie pasuje: triger, zazwyczaj używam go jako gaz + hamulec z tym że są one na jednej osi i nie da się zrobić tak żeby hamować i dodawać jednocześnie trochę gazu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Jedyne co mi w nim nie pasuje: triger, zazwyczaj używam go jako gaz + hamulec z tym że są one na jednej osi i nie da się zrobić tak żeby hamować i dodawać jednocześnie trochę gazu :(Da się - jeśli zainstalujesz stery XBCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...